Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Oyundan Bir Kare
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
o bi bug olm Big Grin ama onarmadılar onu sıkıntı orada :| Onun neden öyle olduğunu anlatırım ama uzun sürer Sad
Koreyi ele alırsak onlarda ping dalgası yok ve ping göstergeci falan da yok. Adamlar rahat hafız Big Grin
Adamlar 100mps internet kullanıyor neyine ping olsun biz daha adk aşmamaya uğraşıyoruz Big Grin
(05-30-2012 11:09 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]Adamlar 100mps internet kullanıyor neyine ping olsun biz daha adk aşmamaya uğraşıyoruz Big Grin

Aynen öyle Big Grin
(05-30-2012 10:55 PM)Metin Kandemir Yazılan: [ -> ]
(05-30-2012 10:40 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]
(05-30-2012 08:42 PM)Metin Kandemir Yazılan: [ -> ]
(05-30-2012 08:37 PM)xl0kikilx Yazılan: [ -> ]Pingi görebiliyoruz bu güzel bişey
+1
Odalara girerken filan ping sınırlandırılması olsa çok daha iyi olur örn: 100 ping e kadar girebilme olabilir oyun içindede 100 pingi aşarsa oyundan atabilir...

Normalde var ki zaten Meto

yav varda ne kadar etkili tartışılır adam relog atıp girebiliyor green pingli odalara ama bunda pingi limitini biz ayarlayalım 60 ve altı olanlar girebilsin oyun esnasında pingi 60 üzeri olanlar oyundan atılsın gibi diyorum

meto haklı Big Grin
Oyun Gelmeden tartışması geldi Big Grin Bi gelsin oyun sonra oyun üzerinden yaparız tartışmasını
ne zaman açılacak şu oyun yha Angry
ping kaç mbit olduğu ile alakası yok senin modeminin veya serverın tepki süresidir ping ve milisaniye olarak hesaplanır
(05-30-2012 11:09 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]Adamlar 100mps internet kullanıyor neyine ping olsun biz daha adk aşmamaya uğraşıyoruz Big Grin

Türkiyede AKK siz internet varmı ? Yoksa bu akk kafayı yedirticek 50 gb kota var 7 günde 70gb indirme yapıyorum .s ondan sonra sonuç 1 dk lik video bile izlenmiyor.Biliyorum yeri değil ama hazır gaza gelmişken söylim dedim Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler