(05-31-2012 07:41 AM)ManowaR Yazılan: [ -> ] (05-31-2012 07:11 AM)TRshigekazu Yazılan: [ -> ]Küçük dedikleri yama 1.1 gb cok da küçük sayılmaz 2-3 saate oyun online olur 
oyunu bastan indirseydik 
oyun bu gece 12 de açılıcak yani 1 haziranda.
You've just added another 100 Comments on the previous post - wow! I'm really sorry that I still have to leave you waiting...
We are still on the Migration-Progress, but it should be available to you soon. Really. No "ish" at the and.
You will be able to play today. Not sure exactly when - but...
YOU
WILL
BE
ABLE!
Çeviri
Önceki mesajıma sadece 100 yorum gönderdiniz - wow! Sizi beklettiğim için gerçekten üzgünüm...
Şuanda aktarma çalışamaları yapıyoruz, yakında size aktif edeceğiz bunu. Gerçekten. Bunu çeviremedim (No "ish" at the and
Bugün oyun oynayabiliceksiniz. Ama emin değilim - ama
BUGÜN
OYUN
OYNAYABİLİCEKSİNİZ
3 SAAT ÖNCE
(05-31-2012 09:19 AM)cadsomey Yazılan: [ -> ]You've just added another 100 Comments on the previous post - wow! I'm really sorry that I still have to leave you waiting...
We are still on the Migration-Progress, but it should be available to you soon. Really. No "ish" at the and.
You will be able to play today. Not sure exactly when - but...
YOU
WILL
BE
ABLE! 
Çeviri
Önceki mesajıma sadece 100 yorum gönderdiniz - wow! Sizi beklettiğim için gerçekten üzgünüm...
Şuanda aktarma çalışamaları yapıyoruz, yakında size aktif edeceğiz bunu. Gerçekten. Bunu çeviremedim (No "ish" at the and
Bugün oyun oynayabiliceksiniz. Ama emin değilim - ama
BUGÜN
OYUN
OYNAYABİLİCEKSİNİZ
3 SAAT ÖNCE
bugün oynayabileceksiniz demesinden kastı 11:59 galiba

News like a Western:
The Good, the bad - and the Ugly.
The good news comes first:
The Game is very stable. Our Servers are performing well so far, and we are looking forward to welcome you...
The bad news:
...later today. We're still struggling with some (crucial) parts, which I cannot disclosure - this is a matter of (some) hours.
The Ugly:
Well, there is no ugly News. We will do some NXCash Event again when we're ready to finally open our servers up.
Bests
Kronos
Batı gibi bir haber ( bu bir deyim olabilir)
İyi, Kötü ve Çirkin
İyi haberi önce verelim:
Oyun kararlı bir şekilde çalışıyor. Serverlarımız gayet iyi, ve sizlerle tanışmak için sabırsızlanıyoruz.
Kötü Haber:
Bu biraz zaman alabilir, şuanda açıklama yapamam fakat bazı önemli sorunlarla uğraşıyoruz bi kaç saat sürebilir.
Çirkin haber:
Güzel, şuanda çirkin bi haberimiz yok. Biraz NXCash event yapıcaz, tabi serverlarımız tamamen çalışıp size açıldığı zaman
Saygılarımla
Kronos
çeviriler bana ait
60 dk önce
facebook taki mesajlarını çeviriyorum