Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock global
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(05-31-2012 07:11 AM)TRshigekazu Yazılan: [ -> ]Küçük dedikleri yama 1.1 gb cok da küçük sayılmaz 2-3 saate oyun online olur Smile

oyunu bastan indirseydik Smile
(05-31-2012 07:41 AM)ManowaR Yazılan: [ -> ]
(05-31-2012 07:11 AM)TRshigekazu Yazılan: [ -> ]Küçük dedikleri yama 1.1 gb cok da küçük sayılmaz 2-3 saate oyun online olur Smile

oyun bu gece 12 de açılıcak yani 1 haziranda.
(05-31-2012 08:10 AM)GBT Yazılan: [ -> ]
(05-31-2012 07:41 AM)ManowaR Yazılan: [ -> ]

oyun bu gece 12 de açılıcak yani 1 haziranda.

adamlar 1-4 arası acılacak dedi şimdide 1 haziranmı diyor ...gamefirst ü hatırlattı biraz Big Grin
ben yatıyorum gencler...
You've just added another 100 Comments on the previous post - wow! I'm really sorry that I still have to leave you waiting...

We are still on the Migration-Progress, but it should be available to you soon. Really. No "ish" at the and.

You will be able to play today. Not sure exactly when - but...

YOU
WILL
BE
ABLE! Smile

Çeviri

Önceki mesajıma sadece 100 yorum gönderdiniz - wow! Sizi beklettiğim için gerçekten üzgünüm...

Şuanda aktarma çalışamaları yapıyoruz, yakında size aktif edeceğiz bunu. Gerçekten. Bunu çeviremedim (No "ish" at the and

Bugün oyun oynayabiliceksiniz. Ama emin değilim - ama

BUGÜN
OYUN
OYNAYABİLİCEKSİNİZ

3 SAAT ÖNCE
(05-31-2012 09:19 AM)cadsomey Yazılan: [ -> ]You've just added another 100 Comments on the previous post - wow! I'm really sorry that I still have to leave you waiting...

We are still on the Migration-Progress, but it should be available to you soon. Really. No "ish" at the and.

You will be able to play today. Not sure exactly when - but...

YOU
WILL
BE
ABLE! Smile

Çeviri

Önceki mesajıma sadece 100 yorum gönderdiniz - wow! Sizi beklettiğim için gerçekten üzgünüm...

Şuanda aktarma çalışamaları yapıyoruz, yakında size aktif edeceğiz bunu. Gerçekten. Bunu çeviremedim (No "ish" at the and

Bugün oyun oynayabiliceksiniz. Ama emin değilim - ama

BUGÜN
OYUN
OYNAYABİLİCEKSİNİZ

3 SAAT ÖNCE
bugün oynayabileceksiniz demesinden kastı 11:59 galiba Big Grin
News like a Western:

The Good, the bad - and the Ugly.

The good news comes first:

The Game is very stable. Our Servers are performing well so far, and we are looking forward to welcome you...

The bad news:
...later today. We're still struggling with some (crucial) parts, which I cannot disclosure - this is a matter of (some) hours.

The Ugly:

Well, there is no ugly News. We will do some NXCash Event again when we're ready to finally open our servers up.

Bests
Kronos

Batı gibi bir haber ( bu bir deyim olabilir)

İyi, Kötü ve Çirkin

İyi haberi önce verelim:

Oyun kararlı bir şekilde çalışıyor. Serverlarımız gayet iyi, ve sizlerle tanışmak için sabırsızlanıyoruz.

Kötü Haber:
Bu biraz zaman alabilir, şuanda açıklama yapamam fakat bazı önemli sorunlarla uğraşıyoruz bi kaç saat sürebilir.

Çirkin haber:

Güzel, şuanda çirkin bi haberimiz yok. Biraz NXCash event yapıcaz, tabi serverlarımız tamamen çalışıp size açıldığı zaman

Saygılarımla
Kronos

çeviriler bana ait

60 dk önce

facebook taki mesajlarını çeviriyorum
Hadi hayırlısı
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler