Uefa Beşiktaş,Bursaspor,Gaziantepspor'a 1 yıl avrupa kupalarından Men cezası Verdi 2-3 nedeni varmıs yanlız birini biliyorum
Bildiğim neden de bu-- Futbolcuların Parasını Düzenli Verilmemesi veya hiç verilmemesi yüzünden
![[Resim: 550640_2859001693148_989312040_n.jpg]](https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/550640_2859001693148_989312040_n.jpg)
juventus da zamanında şike yapmıstı ama uefa ceza falan vermedi paşa paşa oynadılar..bunların yaptığı Türk düşmanlığı başka bişe değil...!
İtalya Federasyonu Juventus'u hem küme düşürüp Hemde Puanını - den baslatmıstır Bundan olabilirmi diye sorsam sana?
(05-30-2012 07:47 PM)Ufukkk Yazılan: [ -> ]İtalya Federasyonu Juventus'u hem küme düşürüp Hemde Puanını - den baslatmıstır Bundan olabilirmi diye sorsam sana?
iyi güzelde o italyanın verdiği ceza uluslararası ceza neden verilmiyor??O takım şike yaptıysa uefa da oynamayı hak ediyormu diye sorsam??
yav juventus şikeden düştü bu adamlar parasızlıktan gidimeyor aralarında hiç bağlandı varmı.?
Beşiktaş'ı batıran Yıldırım Demirören şuan Türk futbolunun başında.Türk futbolunu da batıracak
eee sen gider quaresmaya simaoya almeidaya verirsen yıllık 4-5 milyon euro tabi doğrultamazsın belini ama üzüldüm düşene birde uefa vuruyor ha nolacak 1 yıl men cezası vermesende bunlar avrupaya gitse para kazansa gelse?
Şenes Erzik ne işe yarıyor? Ülke olarak hakkımızda bir tane olumlu karar yok.
Bir bunlada yetinseler iyi dünyanın para cezası geldi üstüne.
Almeidayı falan satıyoruz oradan para gelecek ama hangi borcu kapatacan heheyy!
Satcaksın oynamayan futbolcu Ben Ne simao Ne almeida Ne quaresma'nın hiç bir etkisini goremedim sen bu oyunculara Toplamda Yıllık 10 Milyon £ veriyorsan bu klüp nasıl para kazancak