Mağdem oyun yok bari film izleyeyim dedim. Bana kılıçlı savaş filmleri ya da ajan( casus ) filmeri önerir misiniz ? Aksiyon istiyorum =)
Machine Gun filmini öneririm fakat öyle casus ajan falan değil

Casus, ajan tarzı istersen Wanted 2 geliyor aklıma.
New police Story - Başrolde jackie chan
2012 yeni çıkan filmlerden Safe House ve Safe yi izle yeter.
The depart-ed, köstebek yani veya
Law abiding citizen
bu 2 filmi öneririm. 2. yi bence aç izle

Yeni filmleri önerin eski filmleri izlemiştir büyük ihtimal

oooo hiç duymadığım filmler bunlar =)) Sağolun beyler ben bunların hepsini izlerim artık =) Bildiğiniz bu tarz filmleri konu altında paylaşmaya devam lütfen =) Wanted 2'yi izlemiştim =)
jason statham'ın filmlerinin hepsini öneririm. in time bu filmede bi bak izlemediysen konusu diğer filmlere göre değişik ve güzel

(05-30-2012 07:33 PM)TR-eurograp Yazılan: [ -> ]oooo hiç duymadığım filmler bunlar =)) Sağolun beyler ben bunların hepsini izlerim artık =) Bildiğiniz bu tarz filmleri konu altında paylaşmaya devam lütfen =) Wanted 2'yi izlemiştim =)
Wanted 2 izlemiştin? Daha çıkmadı ki o film nasıl izliyorsun
(05-30-2012 07:42 PM)Oğuz ÖZ Yazılan: [ -> ] (05-30-2012 07:33 PM)TR-eurograp Yazılan: [ -> ]oooo hiç duymadığım filmler bunlar =)) Sağolun beyler ben bunların hepsini izlerim artık =) Bildiğiniz bu tarz filmleri konu altında paylaşmaya devam lütfen =) Wanted 2'yi izlemiştim =)
Wanted 2 izlemiştin? Daha çıkmadı ki o film nasıl izliyorsun
Az önce wanted 2 diye arattım bir video çıktı izlemiştim onu bir ara ama sanırım o 1 di