05-30-2012, 07:15 PM
Adım: Mert Göymen
Yaşım:12
Nc:FearLessLord (8 ay sonucu gırılmedı dıye ban yedı acılmasına calısıyorum yardım edersenız sevınırım).
Nerede: Gaziantep
Biraz Hakkımda Bilgi:Cocugum cocuksu hareketlerım olur
Çok çabuk sinirlenmem küfür çok çok sinirlendiğimde ancak. Abilerime Ablalarıma Saygım Sonsuz.
Warrock hakkında bilgi: Hesabımı abimle oynarım çoğunlukla ben oynarım Abim bertan ilk oyundayken ısmımızı sorarsanız ve nereden tanıdıgınızı soylersenız ıyı olur.Eglencesıne Oynuyorum Kd Umrumda Degıl Ama Cok oluyorsam zevk almıyorsam çıkarım. oluyorsam ama zevk alıyorsam oynarım. Bu kadar gerisinide tanıstıkca ogrenırız.
Hesabımın banı açılana kadar takıldıgım hesap : fearlessmert
Yaşım:12
Nc:FearLessLord (8 ay sonucu gırılmedı dıye ban yedı acılmasına calısıyorum yardım edersenız sevınırım).
Nerede: Gaziantep
Biraz Hakkımda Bilgi:Cocugum cocuksu hareketlerım olur
Çok çabuk sinirlenmem küfür çok çok sinirlendiğimde ancak. Abilerime Ablalarıma Saygım Sonsuz.Warrock hakkında bilgi: Hesabımı abimle oynarım çoğunlukla ben oynarım Abim bertan ilk oyundayken ısmımızı sorarsanız ve nereden tanıdıgınızı soylersenız ıyı olur.Eglencesıne Oynuyorum Kd Umrumda Degıl Ama Cok oluyorsam zevk almıyorsam çıkarım. oluyorsam ama zevk alıyorsam oynarım. Bu kadar gerisinide tanıstıkca ogrenırız.
Hesabımın banı açılana kadar takıldıgım hesap : fearlessmert