Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock G1 Hakkında Bilgi.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar Bazıların Aklında Şu Sorular Var.
Hesabımda 1200 g1 Vardı (her ne kadar varsa). Arkadaşlar Sizi Üzmek İstemem Ama Siz O g1 lerın arkasından su için. Onlar Geri Dönmeyecek ama umudu kesmeyin yeni adminlerler konusun belki g1 i nexon casha cevırme ıhtımallerı var %50 fakat cevırmeyeceklerınden emınım kendı cıkarları olmayacagı ıcın. Size Faydam Dokunduysa Sevınırım.[/color]
G1 Ne demek zaten. GameFirst. Açılımı Bu. Oyun Nexona Geçtiginde GameFirst adının kalmasını isteyeceklerını hiç sanmıyorum.Ve tabiki g1'ler aktarılmayacak. Adamlar söylediler durdular aktarılmayacak diye
aktarılmaz tabi paralar gamefirstte gitti ..nexon cashe cevırınce adamlar zarara ugrar ..
GameFirst ugrayacagı kadar ugradı zaten zarara. 90 günlük silahı 200g1 e düşürmeleri bu acizliklerini gösteriyor. Yazık oldu. Kullanıcı azaldı. Oyun bozuldu. Sonucta bu oldu. Nexon birşeyler yapar inşallah. Güzel bi Düzenleme bekliyoruz
(05-30-2012 05:36 PM)3n3rgy1 Yazılan: [ -> ]G1 Ne demek zaten. GameFirst. Açılımı Bu. Oyun Nexona Geçtiginde GameFirst adının kalmasını isteyeceklerını hiç sanmıyorum.Ve tabiki g1'ler aktarılmayacak. Adamlar söylediler durdular aktarılmayacak diye

Arkadasım normal boyutta & renksiz yaz.
Nedenini ögrenebilir miyim ?
(05-30-2012 05:42 PM)3n3rgy1 Yazılan: [ -> ]GameFirst ugrayacagı kadar ugradı zaten zarara. 90 günlük silahı 200g1 e düşürmeleri bu acizliklerini gösteriyor. Yazık oldu. Kullanıcı azaldı. Oyun bozuldu. Sonucta bu oldu. Nexon birşeyler yapar inşallah. Güzel bi Düzenleme bekliyoruz

g1ler aktarılırsa nexon zarara ugrar diyorum ..giden paralar yine gamefirstte gitti g1 ler eger nexon cashe donerse nexon buyuk zarara ugrar diye dusunuyorum..
(05-30-2012 05:42 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]
(05-30-2012 05:36 PM)3n3rgy1 Yazılan: [ -> ]G1 Ne demek zaten. GameFirst. Açılımı Bu. Oyun Nexona Geçtiginde GameFirst adının kalmasını isteyeceklerını hiç sanmıyorum.Ve tabiki g1'ler aktarılmayacak. Adamlar söylediler durdular aktarılmayacak diye

Arkadasım normal boyutta & renksiz yaz.

Evet tüm mesajlarıı renkli yazıyorsun+büyük boyutta FORUM KURALLARIna aykırı galiba.
En başta kabul etmezler zaten böyle bir olayı
Tamamdır Okudum Kusura Bakmayın
(05-30-2012 05:42 PM)3n3rgy1 Yazılan: [ -> ]GameFirst ugrayacagı kadar ugradı zaten zarara. 90 günlük silahı 200g1 e düşürmeleri bu acizliklerini gösteriyor. Yazık oldu. Kullanıcı azaldı. Oyun bozuldu. Sonucta bu oldu. Nexon birşeyler yapar inşallah. Güzel bi Düzenleme bekliyoruz

Kural 4-) Mesajınızın tamamını renkli, italic veya bolt olarak yazmayınız.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler