Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: War Rock h@nifi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Çabuk sinirlenip çok küfür ediyor
h@nifi hack oldugunu sanmıyorum
Hepimiz küfrettik bu oyunda, zamanında 2 yıl önceleri o kadar çok küfür ediyordum ama h@nifi gibi Allah' a Peygamber' e, Kitap' a sövmüyordum. Bizim küfür ettiklerimiz ile bu adamın küfür ettikleri kıyaslanamaz bile.
Katılıyorum... Aklıma Geldi Bi ara Khalide Oynarken Adamın Biri artık adammı bilmiyorum Allah'a Küfür Etti Nasıl desem- SENİN........--- İşte Soylemiyim (bana soylemedi biizm takımdan birine vurulmustu) Bende Sunu soylemiştim +Lan adam Allah'a Küfür Ediyor Atsanıza Serefzi Ve bizim Takımdan biri sunu yazdı - Sanane Sanamı Ediyor - düşün yani bu kadar Şerefsizde olunmazki
Bu it çok küfür ediyodu kendi vuruyodu 8 el bişey demiyodu sonra 1 el vurunca hack diyodu odadan bile attırmıştı çok sövdüm buna ( Allaha , kitaba , anasına , bacısına , peygamberine ) hariç.
Walla Onu Bunu Bılmemde h@nıfı hack kullanmaz dogru lakın kıtap allah peygamber dınlemez soverdı. Hesabında o kadar esya varken herıf hesaba nıye gırmesınkı kesın her gun kontrol edıyodur. Ama suan nerdeyse ya ınternet yok yada askerde bence
(05-30-2012 05:12 PM)DoğukanB. Yazılan: [ -> ]Bu it çok küfür ediyodu kendi vuruyodu 8 el bişey demiyodu sonra 1 el vurunca hack diyodu odadan bile attırmıştı çok sövdüm buna ( Allaha , kitaba , anasına , bacısına , peygamberine ) hariç.

Uslübuna dikkat et sen adama it dersen oda sana söver
(05-30-2012 05:12 PM)DoğukanB. Yazılan: [ -> ]Bu it çok küfür ediyodu kendi vuruyodu 8 el bişey demiyodu sonra 1 el vurunca hack diyodu odadan bile attırmıştı çok sövdüm buna ( Allaha , kitaba , anasına , bacısına , peygamberine ) hariç.

Adam vurduğunda ne desin kardeşim ? Oleyy vurdum onu mu desin
h@nifi 2009 da hackti. Bizzat wh kullandıgnı kendim izledim gördüm. 20 lwl falandı o zmanlar. Ama sonradan bi yamugunu görmedim. Kafa adamdı. Aşırı asosyaldı.
Bu warrockı oynayanlarda herkesin kafasında herkes orta duzeyde gelırlı veya dusuk gelırde oldugunu dusunme olgusu benı rahatsız edıyor bence bu cok yanlıs adam 1000-2000 tl yatırıyorsa varını yogunu yatırmısmı oluyor Big Grin
Ve bu oyunu bırakmak bence o kadarda zor degıl 240 gun gold premıumum var 1.5 aydır oyuna girmiyorum bazı arkadaslarım nexona aktarılacagı yonunde bılgı verdıgı ıcın geldım yanı anlayacagınız su warrock sevdanızdan kurtulun Big Grin
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler