Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: gamers first live warrock indirememe
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
evet arkadaşlar tam 4 yıl oynadım ve yaklaşık 6 aydır oynamıyorum şimdi tekrar indireyim başlayayım dedim gamers first live indirdim warrock indire tıklıyorum ama hiç bir gelişme olmuyor ne indiriyor ne de bi hata veriyor hiç bir şey olmuyor ne yapabilirim ?
oyun Nexon şirketine devrediliyor.Oyunun Gamersfirst ile bir bağlantısı kalmadı.Onun için indiremiyorsundur
evet çok doğru bence
oyun ne zaman açılır bu arada ..girmiyor cannot version cfg diyor
oyun nexon geçtigi zaman bida indirmek gerekçekmi warrock'u
Evet, Nexon'un kendi Avrupa sitesinde indireceksiniz. Fakat daha henüz link koyulmamış sanırsam galiba
(05-30-2012 08:21 AM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Evet, Nexon'un kendi Avrupa sitesinde indireceksiniz. Fakat daha henüz link koyulmamış sanırsam galiba

Aradım bulamadım, yeni siteyi yazar mısın
(05-30-2012 06:37 AM)faramir Yazılan: [ -> ]evet arkadaşlar tam 4 yıl oynadım ve yaklaşık 6 aydır oynamıyorum şimdi tekrar indireyim başlayayım dedim gamers first live indirdim warrock indire tıklıyorum ama hiç bir gelişme olmuyor ne indiriyor ne de bi hata veriyor hiç bir şey olmuyor ne yapabilirim ?

İndiremezsin hesabını devretmediysen eğer kapanacaktır char
(05-30-2012 08:15 AM)SalavHaT Yazılan: [ -> ]oyun nexon geçtigi zaman bida indirmek gerekçekmi warrock'u

oyun indirilmeyecek arkadaşlar. üzerine yama atıcaklar oyunun.zaten ilerleyen zamanda göreceğiz
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler