Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Adı Sigara, peki ya kendisi ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
İçenlerin videodan sonra içmeye devam edeceği bir gerçek, ancak videodakiler de öyle.
o kadar sigarayı boşa götürdüler gibisinden mesajlar atılacağı da ayrı bir gerçek.
Alıntı:izlerken sigara içiyodum.o kadar fail
ztxX1912 1 day ago

Big Grin Te Allah'ım ya

Sigara, alkol ve nargile içmiyorum. Siiporcu adam yapmaz böyle şeyler.
Zaten içmiyorum onca sigara içen arkadaşlarım olmasına rağmen bundan sonrada içmem. Hadi iyi geceler Smile
Sigara kullanmıyorum Allah a şükür nargilede yılda 3-4 kez anca... Sakat iş sakat Sad
tamam içmemek lazımda bir insan oturupta 400 sigarayı yakıp yakıp içecek değil ya
400 tane sigarayı senelere böldüğümüz zaman 400'den fazla olur diye düşünüyorum.
(05-30-2012 12:38 AM)h4lukg Yazılan: [ -> ]tamam içmemek lazımda bir insan oturupta 400 sigarayı yakıp yakıp içecek değil ya

lan olum videoya o gözle bakmican o adam deneyde atıyorum bir insanın 1 ayda içtiği kadarını yaktı içirdi alete sonucunu gösterdi Smile
O katranı gördüm, iştahım kabardı. Camel Soft paketine uzandım ve bi' tane daha ateşledim. Nikotin ihtiyacımı kabartan bu videoyu paylaştığın için teşekkürler.
Geçenlerde hesapladım babamın sigara masrafını 10 yıllık 1 ev parası çıkıyor Angry Bırakın şunu
Sigaradan nefret ederim, bu videolarda haklı olduğumu kanıtlıyor.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler