Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: TeamViewer'in bilinmeyen özellikleri
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Merhabalar,
Konuyu açmamın sebebi an itibari ile başıma gelen olaydır. Şöyle izah edeyim:

Oyun sırasında bir grup Derbaran takımının bana hack, wh demesi üzerine "TV vereyim isteyen girsin. Özür konusu açmanıza gerek yok" demem ile birlikte 3 kişi birden "ver" diye çıkıştı.
Şifremin 10 haneli ve özel karakter olduğu için kendim ek şifre oluşturup yazdım. Şifrem ise: trequartista idi. "Böyle şifre mi olur hay ananı bilmem neresinden bilmem napayım." diyerek çıkışan o 3 kişinin anısına bu özelliği sizlere paylaşıyorum. İnşallah o kişiler bu konuyu görüyordur ve kendilerinden utanıyorlardır.
1. Ek Şifre koymak
Ekstralar>Seçenekler
[Resim: image.jpg]
Güvenlik>Ek şifreleri yönetin>Ekle
Not: Tanımlayıcı: Panoda gözüken isimdir.
[Resim: image.jpg]
Şifreyi yazdıktan sonra "Ekle" diyip çıkıyoruz ve ek şifremiz hazır oluyor.

Ek bilgi:
Bazı arkadaşlarımız hack ararken "Kişi elimden kontrolü aldı ve hack resmini çekemedim." diye yazdıklarını görmüştüm ve onlar için de bir özelliğin var olduğunu göstermek istiyorum:
2. Video kaydetme
Ekstralar>Seçenekler>Uzaktan Kontrol
Oturum Kaydı isimli başlığın hemen altında "Uzaktan kumanda oturumlarını otomatik kaydet" isimli özelliği aktif ettiğiniz taktirde siz karşı tarafın bilgisayarına girer girmez kayda başlar ve çıkış yaptığınız zaman ilk olarak "Kayıt kaydedilsin mi?" diye sorar. Ardından "Nereye kaydedeyim?" diye sorar. Video formatı TV'nin kendi formatıdır. İsterseniz foruma direk video dosyasını koyun, biz team viewer programı ile izleriz; yada video dönüştürmeyi bilenler medya oynatıcıların desteklediği uzantılara dönüştürüp koyabilirler.
[Resim: image.jpg]
tw verirseniz ağ bağlantısı ile güzelce fudlanmış crypte edilmiş bir dosyayı yollarlar sonra şifrelerinimi çalarlar sana küçük süprizlermi yaparlar senin haberin olmadan web camını açıp gece senimi izlerler orasını onlar bilir. Bu dediklerimi herkez yapabilir bende yapıyorum güzel yazılmış bir RAT ( Remote Administrator Tool ) olması yeterli. Kendi trojenını oluşturuyorsun , fudluyorsun , crpyte edip başka bir dosya ile birleştiriyorsun karşıdaki kişiye bulaşıyor fud oldugu için antivirüs göremez. Zaten bulaştıkdan sonra kendi kendini günceller o virüs ve kişi web camını açıp seni izleyebilir şifrelerini görebilir bilgisayarından dosya alıp dosya gönderebilir yönetimi tamamen eline alabilir.İster res at ister format donanımsal parçalara kadar sızabilir.
TeamViewer'den dosya göndermesi için "Uzaktan Kontrol" yerine "Dosya Aktarımı"nı seçmesi gerekiyor ve her iki tarafta da transfer baloncuğu oluşuyor. + Bilinçli kişi karşı sadece görmesi gereken yerleri gösterip, sonra onu uzaklaştırabilir.
(05-29-2012 11:30 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]TeamViewer'den dosya göndermesi için "Uzaktan Kontrol" yerine "Dosya Aktarımı"nı seçmesi gerekiyor ve her iki tarafta da transfer baloncuğu oluşuyor. + Bilinçli kişi karşı sadece görmesi gereken yerleri gösterip, sonra onu uzaklaştırabilir.

Dosya göndermesine gerek bile yok bazı durumlarda Smile Bedava host alıp uyduruk bir site kurabilir sonra flash uygulamanın veya javascriptin içine koyup sonra ınternet geçmişine bakayım senın bakalım hack indirmişmisin diye açıverir internet tarayıcısını sonra kendi sitesine girdiği gibi javascript ile trojen çoktan bulaşmış olur farkında bile olmazsın. Kendim yaptığım için biliyorum bilmesem konuşmam.Tanımadığınız kimseyi bilgisayarınıza sokmayın ; hiç akıl karı değil.
Konu sabit. Çok yararlı bir konu cidden Alican teşekkürlerimi sunuyorum bro Smile
Pekala.

Ekstralar>Seçenekler>Gelişmiş>Gelişmiş ayarları göster

"Bu bilgisayara yapılan bağlantılar için gelişmiş ayarlar" başlığı altındaki "Erişim kontrolü" özelliğini "Özel ayar" yapıp, "Konfigüre et" butonuna basıyoruz.
[Resim: image.jpg]

Burada istediğimizi ayarlayabiliriz. İstersek karşı tarafın klavye+faresini kilitleyebilir, kontrolünü engelleyebiliriz.
(05-29-2012 11:44 PM)Metin Kandemir Yazılan: [ -> ]Konu sabit. Çok yararlı bir konu cidden Alican teşekkürlerimi sunuyorum bro Smile

Canımsın Metin'im
Zaten Tv kullanmıyordum. GBT'nin yazdıklarından sonra hiç kullanmam...
(05-29-2012 11:27 PM)GBT Yazılan: [ -> ]tw verirseniz ağ bağlantısı ile güzelce fudlanmış crypte edilmiş bir dosyayı yollarlar sonra şifrelerinimi çalarlar sana küçük süprizlermi yaparlar senin haberin olmadan web camını açıp gece senimi izlerler orasını onlar bilir. Bu dediklerimi herkez yapabilir bende yapıyorum güzel yazılmış bir RAT ( Remote Administrator Tool ) olması yeterli. Kendi trojenını oluşturuyorsun , fudluyorsun , crpyte edip başka bir dosya ile birleştiriyorsun karşıdaki kişiye bulaşıyor fud oldugu için antivirüs göremez. Zaten bulaştıkdan sonra kendi kendini günceller o virüs ve kişi web camını açıp seni izleyebilir şifrelerini görebilir bilgisayarından dosya alıp dosya gönderebilir yönetimi tamamen eline alabilir.İster res at ister format donanımsal parçalara kadar sızabilir.

[Resim: bAn7k.jpg]
(05-29-2012 11:48 PM)TRshigekazu Yazılan: [ -> ]
(05-29-2012 11:27 PM)GBT Yazılan: [ -> ]tw verirseniz ağ bağlantısı ile güzelce fudlanmış crypte edilmiş bir dosyayı yollarlar sonra şifrelerinimi çalarlar sana küçük süprizlermi yaparlar senin haberin olmadan web camını açıp gece senimi izlerler orasını onlar bilir. Bu dediklerimi herkez yapabilir bende yapıyorum güzel yazılmış bir RAT ( Remote Administrator Tool ) olması yeterli. Kendi trojenını oluşturuyorsun , fudluyorsun , crpyte edip başka bir dosya ile birleştiriyorsun karşıdaki kişiye bulaşıyor fud oldugu için antivirüs göremez. Zaten bulaştıkdan sonra kendi kendini günceller o virüs ve kişi web camını açıp seni izleyebilir şifrelerini görebilir bilgisayarından dosya alıp dosya gönderebilir yönetimi tamamen eline alabilir.İster res at ister format donanımsal parçalara kadar sızabilir.

[Resim: bAn7k.jpg]

Gülerken sandalyeden düştüm tipe bak yerde kıvrandım ya resmen ahhaha
Ben o tipi gördüğüm zaman "Töbe Bismillah" diyerek geriye çekildim :|
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler