Merhaba Arkadaşlar,
Öncelikle DarkOrbit oynayanlara yarıyacak birşeydir.Yeni başlıyıcaklara yada uridium çekmeyenlerin işine yarar.Darkorbit oynayanlar promo kod nedir ve ne işe yarar derseniz ve kullanımı için
BURAYA TIKLAYARAK öğrenebilirsiniz.Promo kod:
V3L6587R
Kullanmak biraz karışık gelebilir.Kullanana hayırlı olsun.
Not:Bu kod 5 tl değerindedir

Darkorbit hesapları çok değerli, parayı kıran kırana diyorlar. Sen ne dersin bununla ilgili?
Evet doğru

Wolfteam - Metin2 - Warrock gibi oyunlardan çok çok daha pahalıdır.Warrockta en pahali hesap 700 liraysa darkorbitte 2-3 hatta 5-7 milyarı bulabiliyor.Çünkü oyun dünyanın her yerinden oynanıyor ve çok özelliği var.Yani oyuna bak hangar kısmına ödeme kısmına sırf oyun içinde kasılan creditsle alınan 100 aşırı malzeme var.Bu warroctak 30-40 civarı.İşte bu yüzden pahalı.Kısacası ben yine
bakkala gidiyorum

Kredi ile alınan ürün çok fazla diye hesap satışları o kadar pahalı olmaz. Şunuda diyim çok yüksek paralara hesaplar satılıyordu ama eskidendi tabi. Şimdi darkorbit'te öyle şeyler pek görünmüyor (Hileler yüzünden). Sadece ilk 9 daki adam için geçerli değil düşük fiyatta hesap satmaları.
Çok Teşekkürler Kardeşim Ben Kullandım Ellerine Sağlık
(05-29-2012 10:51 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Darkorbit hesapları çok değerli, parayı kıran kırana diyorlar. Sen ne dersin bununla ilgili?
Alican Kardeşim Evet Gayet Açık Bir Şekilde Söylüyorum Bunu Kanıtlayabilirimde

Bu Oyun Yüzünden 11 Milyar 700 TL ' miz Gitti 12 Gemi Çalınarak

Hepsi Aileye Aitti ; Babam , Ben , 4 Amcam , Yengelerim , Yeğenim Falan Derken

12 Gemi = 11.700 TL

Dava Bile Açtı Amcam Ama Geri Alınamadı Şuan Normal Halli Bir Gemiyle Devam Ediyoruz

arkadaslar bende bir car var full elit düşünen olursa pm den ulassın resimde yollarım bakın begenirseniz anlasırız