Klasik hacksiz bir oyun bekliyorum ama bence bu gercekleşmeyecektir.Bizi silah fiyatlarında zorlamayacaktır ve lag sorununa çözüm bulacaktır diye umuyorum

Eskiden olduğu gibi sağ üst köşede exp event yazan, yenilikler getiren, aktif bir gm ekibi barındıran, lagsız, mümkün olduğunca (hiç olmaması tercihim) az hacker ve keyifli bir ortam sunması.
Lag ve hack kalksın.. Kasma problemi düzelsin.
Hack her türlü olur. En azından lag gitsin yeter
Ya lagdan ne istiyosunuz? Bi lag diye tutturmus arkadas o sizin internetten kaynaklanıyor en önemlisi hack bence onun kalkması lazım.
(05-29-2012 11:01 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]Ya lagdan ne istiyosunuz? Bi lag diye tutturmus arkadas o sizin internetten kaynaklanıyor en önemlisi hack bence onun kalkması lazım.
Oyuna sınır getirseler mesela net hızı 90 kb den aşşağısı giremese veya düştüğü an oyundan atılsa.iyi olur her ne kadar bizim netimizden kaynaklanıyor olsada bu adminlerin elinde birazda.
http://tr.combatarms.nexoneu.com/NXEU.as...lackMarket
Nexon un yeni aldıgı oyunlardan biri sanırım ve sadece bu maskenin 1 aylık satın alma fiyatı 5.900nx yani yaklasık olarak 15TL silahlara da baktım 6500nx civarında hemen hemen hepsi. Eğer Nexon bu oyundaki oldugu gibi fiyat verirse cüzdanlar baya incelicek gibi gözüküyor arkadaşlar.
Hack ve lag her oyunda olur ama minimum seviyeye insin
Hack ve şu oyunda lag yüzünden beraber ölme gitsin