Beyler öncelikle her konuda tartışma ortamı oluşturan arkadaslar lütfen bu konumu baltalamayın.
Önerim WarrockTR ekibinin bir konuyu kilitlerken ya konuyu neden kilitlendiğini yazsın yada konu kilit yazıp çıksın kişiye özel mesaj atmasın Anket sonucunu admin arkadaşlar göz ardı etmesse sevinirim
Sana katılıyorum..
Sanki şey gibi..
Hani pasta yapmışsındır. Ama pasta iğrenç olmuştur.. Ama karşındakine zorla beğendim demek zorunda kalırsın ..
İşte bu o.
Biz konu kilit olayına zaten karşıyız. Konu olabildiğince açık kalmalıdır fakat ucu çok açık konularda kilit işlemini uygularız. Sebebi kesin bir karara varılmış olması veyahut açık kalması sonucunda ileriye dönük potansiyel tehlike içermesi ( yani birinin çok sonra girip konuyu başka yerlere çekmesi ).
Yine de haksız olarak kilitlendiğini düşündüğünüz her türlü konuda moderatörlere ulaşıp sebebini sorabilir, adminlere ulaşıp şikayetinizi dile getirebilirsiniz.
cevap hakkı önemli birşeydir.
Bu durumu daha önce shoutboxda belirtmiştim. Yapılan şey tam anlamına saçmalıktır.
![[Resim: firefox2012051320530105.jpg]](http://img696.imageshack.us/img696/1738/firefox2012051320530105.jpg)
(05-29-2012 10:23 PM)Ruvale Yazılan: [ -> ]Biz konu kilit olayına zaten karşıyız. Konu olabildiğince açık kalmalıdır fakat ucu çok açık konularda kilit işlemini uygularız. Sebebi kesin bir karara varılmış olması veyahut açık kalması sonucunda ileriye dönük potansiyel tehlike içermesi ( yani birinin çok sonra girip konuyu başka yerlere çekmesi ).
Yine de haksız olarak kilitlendiğini düşündüğünüz her türlü konuda moderatörlere ulaşıp sebebini sorabilir, adminlere ulaşıp şikayetinizi dile getirebilirsiniz.
Teşekkürler
(05-29-2012 10:33 PM)BuRi Yazılan: [ -> ]Bu durumu daha önce shoutboxda belirtmiştim. Yapılan şey tam anlamına saçmalıktır.
![[Resim: firefox2012051320530105.jpg]](http://img696.imageshack.us/img696/1738/firefox2012051320530105.jpg)
İmza Günüme BEklerim Gençler ;=)

Sesini çıkaranı banlıyorlar egolarını tatmin ediyorlar bırakın etsinler.
sonucta modlarda çocuk yaşları 13 15 arası onlara bu yetkiyi verende kabahat onlarda bulmuş beleş işçi gelene gidene kilit yada ban atıyorlar yakışmıyor modlara sözüm yok onlar zaten çokuk ne yaptığını bilmiyor olabilir ama herkezin doğruları söylemeye hakkı var bence bunuda çocuklar anlamaz banlaya bilirsiniz