Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Wtr mobil. Genel bakış eklentisi.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Ben o görüntüye bir alışamadım illa ful version kullanıyorum Big Grin
(05-29-2012 10:23 PM)TRshigekazu Yazılan: [ -> ]Ben o görüntüye bir alışamadım illa ful version kullanıyorum Big Grin

Evde olduğum zaman filan bende full versiyonu kullanıyorum ama dışarıda iken mobil versiyon çok yetersiz oluyor.
Batu yeni bir mobil versiyon yapsan ?
Dostlar bende ayni durumdan sikayetciyim Wink
Bu gece vaktim olursa bu konu ile derhal ilgilenecegim, benden baska isteyen yok diye dusunuyordum bunu Smile Sadece mobil anasayfaya yapacagim o eklentiyi.

Ayrica bir arkadasimizda browserda cok kotu gorunuyor. Onun olmamasi gerekiyor belirteyim...
Ben mobil temaya genel bakış ekledim. Şimdilik idare edin işte Smile
Abi ben birinin konuyu açmasını bekliyordum. Mobilden konu açmaya kalkarsam şimdi ohoo.... Üşendim doğrusu Tongue
@Alican bisey sorcam sende neden oyle cikiyor ?
O resimdeki başka sitenin mobil görünümü. Orada yeni yanıtlar - yeni iletiler kısmını göstermek istedim batuya
Batuhan mukemmel olmus ancak, sol sutunu kaldirabilir misin ? Width'den tasma yapiyor, kotu gorunuyor. Yeni Uyeler sutununu silersek bunu halletmis olabiliriz Wink

Bu arada supersin, tesekkur ettim.
Anladim @Alican, o gorunum cok basit wap gorunumu oyle birsey eklemeye gerek yok. Mobil sitemiz gercekten guzel ve kullanim acisindan cok rahat bence... Hemde kota dostu.
(05-29-2012 10:34 PM)BatuhanMERCİ Yazılan: [ -> ]Ben mobil temaya genel bakış ekledim. Şimdilik idare edin işte Smile

Bak bu cok guzel guzel olmus bro ellerıne saglık Smile
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler