Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Matematik Sınavı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Yarın matematik sınavım var sadece trigonometriden çıkıcak pek fazla bir şey bilmiyorum hiç çalışma heveside kalmadı napıcam ben ya totos.gif
Sorun varsa çek gönder.. Trigonometrim iyidir.
yav aga bugunde biz sınav olduk ben matematik sınavından çktmmı savaştan cıkmıs gibi oluyorum nedenn biriniz soyleyin AngryAngryAngry
(05-29-2012 05:05 PM)warrocktr1 Yazılan: [ -> ]Sorun varsa çek gönder.. Trigonometrim iyidir.

Dur biraz çalışmayı deniyimde olmazsa atarım.
Trigonometri 1 günde çalışılacak bir şey değil.
Temelin yoksa hic uğraşma.
(05-29-2012 05:09 PM)king0071 Yazılan: [ -> ]yav aga bugunde biz sınav olduk ben matematik sınavından çktmmı savaştan cıkmıs gibi oluyorum nedenn biriniz soyleyin AngryAngryAngry

Aşırı stres, kafayı x,ylerle bozma, büyük sayıları çarpma vs.. Smile
-11 mat olsaydı yardım ederim, matematikten 90nımı aldım 4 düşürdüm Big Grin
ekol hocadan çalış aklında bişeyler kalır Smile
10. sınıf arkadaş benim gibi . Zor yapmadılar kardeş bizimkini formüllerin hepsini ezberleyememiştim . Ortak sınavda hoca 10. sınıf kağıtlarını dağıttı kağıdı elime aldığım an ezberleyemediğim formüllerin yazılı olduğu kağıdı aldım yazdım sınav kağıdının en üstüne mis. Smile Bu arada dün açıklandı 100 almışım ^^
Big Grin Başarılar Big Grin
(05-29-2012 05:57 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]
(05-29-2012 05:09 PM)king0071 Yazılan: [ -> ]yav aga bugunde biz sınav olduk ben matematik sınavından çktmmı savaştan cıkmıs gibi oluyorum nedenn biriniz soyleyin AngryAngryAngry

Aşırı stres, kafayı x,ylerle bozma, büyük sayıları çarpma vs.. Smile
-11 mat olsaydı yardım ederim, matematikten 90nımı aldım 4 düşürdüm Big Grin

11. sınıf matematiğin bişey yokki Big GrinBig GrinBig Grin
Referans Adresler