Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: oyuna tekrar baslasam mı yorumlarınız ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Ben warrock 1 yıldan berı oynamıyorum hack vs gıbı oyuncular cogaldıgı ıcın bırakmıstım sımdı nasıl sızce gerı donmelımıyım ?
Bence dönmemelisin. Çünkü hacker devam edecek.. Bknz: Combat Arms.
grafıklerı kotu gıbı gozukuyor yanılıyormuyum ?
(05-29-2012 04:11 PM)warrock35 Yazılan: [ -> ]grafıklerı kotu gıbı gozukuyor yanılıyormuyum ?

Combat Arms'ın grafikleri kötüdür fakat Nexon'a aittir.. Yani Nexon'a ait olan bir çok oyunda hack var .. Warrock'ta da olacaktır.
Bunun Nexon'a ait olması ile alakası yok, online olan oyunlarda hack elbet olur. Bunun önüne geçemezsin, geçersin ama çok zor.
hack olucak işte başlamak istiyorsan buyur başla
daha ıı olmaz mı nexona gecmesı belkı halledebılırler ?
(05-29-2012 04:16 PM)warrock35 Yazılan: [ -> ]daha ıı olmaz mı nexona gecmesı belkı halledebılırler ?

Shigekazu'nun da dediği gibi online oyunlarda her zaman hack olur.. Ama lagı azaltabilirler.
gulu seven dıkenıne katlanır baslamalıyım cunku cok oyun denedım warrock gıbı olmadı crossfire poınt blank vs ve baslıyorum
(05-29-2012 04:13 PM)TRshigekazu Yazılan: [ -> ]Bunun Nexon'a ait olması ile alakası yok, online olan oyunlarda hack elbet olur. Bunun önüne geçemezsin, geçersin ama çok zor.

battlefield bad company 2 oynuyorum 2009 da çıkmış bir oyun 1 kere hack denk gelmedi oyunda.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler