Arkadaşlar tam olarak bilmiyorum ama sanırım 2-3 gün sürecek ve 2-3 gün boyunca war rock oynayamayacağız..
Şahsen şöyle bir şey düşünüyorum:
Adamlar bize 1.5 ay önceden geçiş olacağının haberini verdi ve çoktan alt yapı işlemlerine başlamışlardır.. Nexon'a geçiş en fazla 2-3 saat sürmeli bana göre.Yoksa 1.5 aydır bu adamlar yatıyor mu?
şu lag gitsinde ne yapıyolarsa yapsınlar
1-3 gün arası sürecekmiş Jericho yazmış.
O süre içerisinde oyun kapalı mı olacak ?
Bir de benim banlanan char banlanmadan önce Opt-in anlaşmasını kabul etmiştim. Acaba açılır mı ?
(05-29-2012 03:32 PM)Snowrusher Yazılan: [ -> ]O süre içerisinde oyun kapalı mı olacak ?
Bir de benim banlanan char banlanmadan önce Opt-in anlaşmasını kabul etmiştim. Acaba açılır mı ?
Evet kapalı olacak. Çarların açılması malesef söz konusu değil
Sorunlar tamamıyla inşallah düzelirde kaç gün kapalı olacağı pek önemli değil benim için.
Nexon'a geçiş süresi ne kadar sürecek diye sormuşsun fakat kendi kendine 2-3 sürecek diye cevaplamışsın.
Çarda Prelerin süreleri Gitcekmi?
(05-29-2012 03:19 PM)warrocktr1 Yazılan: [ -> ]Arkadaşlar tam olarak bilmiyorum ama sanırım 2-3 gün sürecek ve 2-3 gün boyunca war rock oynayamayacağız..
Şahsen şöyle bir şey düşünüyorum:
Adamlar bize 1.5 ay önceden geçiş olacağının haberini verdi ve çoktan alt yapı işlemlerine başlamışlardır.. Nexon'a geçiş en fazla 2-3 saat sürmeli bana göre.Yoksa 1.5 aydır bu adamlar yatıyor mu?
Yattıklarını sanmıyorum, ama sonuçta 200.000 in üstünde hesap aktarımı yapılacak bu kısa bir iş değil