Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Nexona geçiş ne kadar sürecek?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar tam olarak bilmiyorum ama sanırım 2-3 gün sürecek ve 2-3 gün boyunca war rock oynayamayacağız..

Şahsen şöyle bir şey düşünüyorum:

Adamlar bize 1.5 ay önceden geçiş olacağının haberini verdi ve çoktan alt yapı işlemlerine başlamışlardır.. Nexon'a geçiş en fazla 2-3 saat sürmeli bana göre.Yoksa 1.5 aydır bu adamlar yatıyor mu?
şu lag gitsinde ne yapıyolarsa yapsınlar
1-3 gün arası sürecekmiş Jericho yazmış.
O süre içerisinde oyun kapalı mı olacak ?

Bir de benim banlanan char banlanmadan önce Opt-in anlaşmasını kabul etmiştim. Acaba açılır mı ?
(05-29-2012 03:32 PM)Snowrusher Yazılan: [ -> ]O süre içerisinde oyun kapalı mı olacak ?

Bir de benim banlanan char banlanmadan önce Opt-in anlaşmasını kabul etmiştim. Acaba açılır mı ?

Evet kapalı olacak. Çarların açılması malesef söz konusu değil
2 gün sürer muhtemelen
Sorunlar tamamıyla inşallah düzelirde kaç gün kapalı olacağı pek önemli değil benim için.
Nexon'a geçiş süresi ne kadar sürecek diye sormuşsun fakat kendi kendine 2-3 sürecek diye cevaplamışsın.
Çarda Prelerin süreleri Gitcekmi?
(05-29-2012 03:19 PM)warrocktr1 Yazılan: [ -> ]Arkadaşlar tam olarak bilmiyorum ama sanırım 2-3 gün sürecek ve 2-3 gün boyunca war rock oynayamayacağız..

Şahsen şöyle bir şey düşünüyorum:

Adamlar bize 1.5 ay önceden geçiş olacağının haberini verdi ve çoktan alt yapı işlemlerine başlamışlardır.. Nexon'a geçiş en fazla 2-3 saat sürmeli bana göre.Yoksa 1.5 aydır bu adamlar yatıyor mu?

Yattıklarını sanmıyorum, ama sonuçta 200.000 in üstünde hesap aktarımı yapılacak bu kısa bir iş değil Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler