Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Pixel ve Hızır ile Hasret Gidermek İsteyenler!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2

Burak Kandöker

Merhaba,

Merakla beklenen Sudden Attack Online FPS oyununun Kapalı Beta sürümü nihayet yarın başlıyor.Uzun bir süredir ortalarda görünmeyen iki efsane K2Pixel ve G1-Admin-Hızır şuan Sudden Attack ekibinde.Hasret gidermek isteyen herkesi yarın Kapalı Beta açılışına davet ediyoruz.Yarın 14:00'da açılış başlıyor,güzel ve eğlenceli bir gün geçireceğiz.Bize katılmak için Sudden Attack'ı indirip beta kaydını yapmanız yeterli.Yarın Sudden Attack'de görüşmek üzere! Smile

Üye ol/İndir: http://www.facebook.com/SuddenAttackTurkiye

[Resim: 55437446890114312692313.jpg]

Hızım düşük olmasa indirirdim belki.. Ama güzel olmayacak o oyun. Demedi demeyin.
İndirdim ve üyeliğim hazır bekliyorumm victory.gif
ooo pixel harbiden iyi gm idi
pixel iyiydide hızır için aynı şeyleri söyleyemem.
Hızır cok kalamadı malesef ama muhabbetı fılan guzel bırıydı. Sudden Attack yabancı versıyonunu oynamıstım maplar az cok ezberımde onun avantajını kullanıcam ama pek bakımlı degıldı ve fena hack vardı ınsallah bu oyunda bari olmasın. Sahsen ben bu Sudden Attack'ta eskı warrock ortamını ozledıgım için hasret gıderme gibi duygular yasadıgım için denıyecem bakalım. Facebook'ta gordugum kadarı ıle yas durumları cok dusuk wolf team olmaya aday gibi goruyorumSmile bakalım yarın neler ıle karsılasıcaz.
İndirecektim, vazgeçtim. Hızır varsa ben yokum. War Rock'ta az cıvıklık yapmadı.
İki tanıdık ismin bu oyuna emek veriyor olması çok güzel ancak oyun için pekte olumlu düşüncelerim yok açıkçası.
Umarım düşüncelerimde yanılırımda, bu oyun güzel bir kitleye ulaşır ve istenilen yere gelir.

Verilen emekler karşılıksız kalmaz.
Efsane Admin Pixel ve Hızır'ın kontrolündeki bir oyunda bulunmaktan mutluluk duyacağımı belirtirim.Oyunu yükledim, yarın gece aranızda olacağım.

Aile ortamında ve huzur içinde güzel vakit geçireceğime eminim.

Değerli bilgilendirmeniz için teşekkür ederim Burak bey.
güzel bir oyun değil oynanışı kötü warrock un yerini tutması çok zor gibi görünüyor...
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler