Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Hoşçakal G1
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3

Burak Kandöker

DOST
İllegal sistemlerin kalkması için kimlik sistemi gelmeli.
(05-28-2012 11:45 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]İllegal sistemlerin kalkması için kimlik sistemi gelmeli.

Bi oyun için kimlik sistemi yanlıs olur hele Türkiye'de yada avrupada , milleti sonra onunla kandırmaya baslarlar.
adamlar bi çözüm bulur yoksa boşa almazlardı oyunu
Sürekli bırakıcam diyorum yeniden başlıyorum Big Grin
(05-28-2012 11:49 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]
(05-28-2012 11:45 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]İllegal sistemlerin kalkması için kimlik sistemi gelmeli.

Bi oyun için kimlik sistemi yanlıs olur hele Türkiye'de yada avrupada , milleti sonra onunla kandırmaya baslarlar.

Korelilerin sistemi böyle ve tıkır tıkır işliyor. Gerçi kimlikler ortada ya.. Niieyse(Çocuklar duymasındaki gönül teyze modu)
Valla ben gamersfirst'e hoşçakal dıyemıyecem oyundaki ortam bozulmustu kendi paramız ıle rezıllık cektık 6 sene boyunca ıyıce lag ve hack asırı dereceye cıkmıstı ve asıl bana gore bitirme noktası ops sisteminin kapanması oldu bır cok abi dediklerimiz karakterli insanlar malesef oyunun bu kotu halını kaldıramadı ve bıraktı bizlerde kalan 3 5 arkadaslar ıle muhabbet amaclı gırıyorduk umarım Nexon bu yasadıgımız sıkıntıları duzeltır hack bıtme durumuna pek ıhtımal vermıyorum ama oteki turlu haklarımızı saglıyacagını dusunuyorum.
G1 i hiç özlemeyeceğim.
o bu değilde oyun gene renklenecek eskilerde gelince
Saat 18.00 'dan sonra Galiba..
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler