Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Ders Notlarım :)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
ohaa !! bence şu an geç değil bırak warrocku ders çalış Big Grin
hocada cimri 51 diye sözlü notu olmaz ki Ss.gif
(05-28-2012 08:12 PM)yer1n7kat6 Yazılan: [ -> ]Sıkıcıdır bu dersler ya fizik kimya biyoloji falan
biyoloji fena değil aslında Big Grin
Son sınavdan 90 alsam hoca da sözlülere 100 100 verse...
(05-28-2012 07:28 PM)Boğaçhan F. Yazılan: [ -> ]Nesne Tabanlı Programlama Haftada 10 Saat : 4 x 10 = 40 Krediden 4 Ders

Veri Tabanı Haftada 5 Saat : 5 x 5 = 25 = 2,5 ' dan 3 Ders (2.Baraj Ders)

O Kimya Tabi İç Açıcı Değil Ama Eminim Hocamız ^^ Sözlüyle Halleder... Big Grin

ders sayıların azmıs yaw benim zamanımda nesne 10 saat veri tabanı 9 dersti .)
Neden bölüm okuyan örencilerin ana dersleri kötü? Sad
ve neden dil ve anlatım dersi baraj Sad Angry
(05-28-2012 09:00 PM)Oguz Tkknt Yazılan: [ -> ]Neden bölüm okuyan örencilerin ana dersleri kötü? Sad
ve neden dil ve anlatım dersi baraj Sad Angry

dil anlatım baraj ders olmasın ya 25 alırsam 2 gelecek ama 25 i geçemezsem sınıfta kalıyorum.(Sınav zordu 45 üstü alan 3 kişi varmış sadece Sad
Valla bizim din sınavı vrdı, hoca kağıdımı aldı dedim hocam size hakkımı helal etmiyorum dedim,ben daha yapıcaktım dedim. O da bende sana etmiyorum dedi.Bugun bi baktım e-okuldan 90 almışım sözlüyede 90 vermiş Big Grin
Ya Valla Ben Bu Dönem Fazla Üstünde Durmadım Açıkça Söylüyorum Smile

Yarın Dil Ve Anlatım Sınavım Var (İyi Şans Dileyin ^^) ,

Onu'da Atlattımmı Tamamdır Benim Amacım Teşekkür , Takdir Getirmek Değil Sadece LYS İçin Çitayı(Ortalamayı) Yüksek Tutiyim Dedim Smile

Erdem Döşer

Bizim hocalara henüz notları girmemiş girdiklerinde koyarım foruma gözleriniz kamaşır Big Grin Big Grin Sayısal Loto Smile
Okulda çıkan kavgadan sonra soluğu müdür yardımcımızın odasında aldım benimde asabi bir insan oldugumu bilir o kadar kişi arasında Veli'ni arayımmı simdi dedi bende arayın hocam selamda söyleyin dedim sonuç sözlülerde bariz düşüklük sınav ortalamasının altında sözlüler Smile

Ama şu okul bitsin görecek o adam taktirlik not ortalamasını 83 e kadar çekti
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler