Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 999 ping çözümü
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
2 arkadaşda denedim ikisinde de düzeldi
1-Başlat-çalıştır-cmd yazın enterlayın ve çıkan yere ipconfig yazın burda ipv4 yazan yerin yanındaki sayıları kopyalayın.
2-Modeminizin arayüzüne girin ardından NAT bölümüne tıklayın orda dmz olması lazım dmz e tıkladıktan sonra ip bölümüne kopyaladığımız ipv4 ü yazın ardından etkinleştir diyip kaydedin ve sorun çözülmüştür.
umarım sizdede olur beyfendi
Benim modemim air ties olduğu için şöyle bir anlatım var daha net olucaktır diğer modem markalarındada çok değişceğini sanmam
http://www.airties.com/_supportdocs/2/27...145319.pdf burda firewall sekmesinde demiş ama NAT dada olabilir
Ek Bilgi : Modem arayüzü model ve markasına göre kitapçığında bulunan ip adresidir. 192.168.0.1 veya 192.168.1.1 gibi bunu web sitesi açar gibi açınca(adres çubuğuna yazılır) sizden bir kullanıcı adı ve parola ister.genelde kullanıcı admin ve şifre password dür, bununla ilgili açıklamayı modem kitapçığınızda bulabilirsiniz, eğer modemin kitapçığı kayıp ise internet üzerinden modem kullanma klavuzu yada xxxx marka modem arayüzü kullanıcı adı,şifresi nedir? yazarakta bulabilirsiniz. Genel olarak kullanıcı adı ve şifre fabrikasyon çıkışı ile aynıdır.
cmd ye ipconfig yazınca çıkan yerin böyle olması lazım
[Resim: 6ztul.jpg]
not: ekbilgi ve resim alıntıdır
Teşekkürler ama bende 2 tane çıktı ipv4 yazan 5.240 lı bişe vardı onu kopyaladım düzelmedi
modem ayarına nerden giriliyo onu bilmiyorum Smile
modem ayarlarına modeminiizn markasına göre değişir airties için 192.168.2.1 yazıyorsunuz giriyorsunuz modemin kullanım kılavuzunda yazar
(05-28-2012 02:47 PM)Berkay Vural Yazılan: [ -> ]Teşekkürler ama bende 2 tane çıktı ipv4 yazan 5.240 lı bişe vardı onu kopyaladım düzelmedi

2 tane çıkması için hem kablolu hem kablosuz bir bağlantın olduğu için çıkmıştır.

Bendeki kablosuz ve kablolu bir bağlantı türüm yok

Bağlantıya özgü....
Bağlantı yerel...
IPv4
Alt ağ adresi...
Varsayılan ağ geçidi
çok teşekkür ederim Big Grin sayende sorunum düzeldi çok mutluyum şu an Big Grin yeni modem almayı düşünüyordum bu kadar kolaymış demekki 4 odada denedim 4 ündede pingler yeşildi beyfendi
gerçekten işe yarıyor Smile
BUNU KİM BULDUYŞA ALLAH TUTTUĞUNU ALTIN ATSİN BAŞKA NE DİYEYİM Smile

SONUNDA BU LAGDAN KURTULDUM Big Grin

HELAL OLSUN BUNU BULANA Smile
senin ağzını yerim teşekkür ederim Wink))
çok teşekkürler işe yaradı
Referans Adresler