Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Hiç ölümle burun buruna geldinizmi ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Bi kurban bayramında (yaşım 6-7 anca) duvar kenarındaki baltanın sapına basıp kafa üstü 2 metreye çakılmıştım ama düştüğüm yerde kum çuvalı vardı ona gelmiştim Allahtan bişey olmadı... Onun dışında bi akşam babam,kuzenim ve babam (yine yaşım 6 civarı) önümüzde silahların çekildiği bi kavga olmuştu iyi tırsmıştık... He bide çocukken dana kovalamıştı la beni yuvarlanmıştım bayırdan aşağı Big GrinBig Grin
Bisikletle arabanın altına girmiştim, geçen yaz motor kazası yaşadım sağ ayak serçe parmağım kırıldı ve vücudumun sol tarafı yüzülmesi haricinde bir şeyim yok, bir kerede traktörü sollarken sağ şeritten gelen arabayla kafa kafaya çarpıştık kolum kırıldı Allah'a şükür bir şeyim yok
Bolu depremiydi sanırım ufaktım 4. sınıfdaydım batıkentte 10'nuncu kattaydık bina sağa sola yapmıştı vitrinler dolaplar camlar filan kabus gibiydi tek hatırladıgım bi amca kucagına aldı beni aşşağa indirmişti kolum kırılmıştı kafamla birlikde Smile
(05-28-2012 02:55 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]bisikletle son sürat bayağı uzun bir yokuştan iniyordum yokusun sonunda viraj vardı normalde tenha bir yoldur araba açısından pek araba geçmez bende böyle düşünüp frensiz viraja girdim önümdeki arabayı son anda farkettim allahtan araba durmuş bi vaziyetteydi biriyle konusuyodu yanında ordan öyle yırttım. bundan daha önce çocukken mahallede koşturuyorduk deli gibi koşuyodum bizimkilerin peşinden sonra sokaktan çıktılar bende yetişmek için peşlerinden koşuyodum tam sokağa çıktım sanki bişey sağ omuzuma vurduda geri itti beni yoksa kamyonun altında kalıyodum azdaha. bir keresinde amcamın yanına berber dükkanına gidiyodum çıraklık yapıyodum amcama. minibüsten indim minibüs yolun ortasında durunca arkasındaki otobüste durdu bende otobüsün arkasından yola atladım yine birşey sırtıma vurdu milimlerle kurtardım motor çarpıyodu ordanda öyle yırttım. yine bir kere arkadaşla bisikletle yarış yapıyoduk bitişe yaklaşmıştık arkadaşım yol kenarındaki direğe çarpıp düşüverdi birden bende ona bakarken bisiklet hala gidiyodu tabi 3-4 saniye ona baktım korna sesi duydum kafamı çevirdim bisikletten atladım arabada son anda kırdı bende son anda kurtuldum. he bi kerede bisikletle 8-10 metrelik bir uçurumdan düşüyodum son anda durdum önümdeki toprak parçaları ufalanıp gitmişti.

(05-28-2012 12:33 PM)Turkbrave Yazılan: [ -> ]Sağ omuzumdan bıçaklandım futbol maçında , amaliyatta aldılar diktiler falan. yaşıyoruz işte

ahahahaha Big Grin biber gazı yediydim bi ara bende Smile
5. Sınıfta uludagdan inerken dag yokuş assagiya biliyorsunuz Smile
Buz tutmuş yol ve bizim şoförde abs hak getire mitsubishinin kağıt minibüsü vardı
İniyorduk ama kendi çapımızda 720 derece done done iniyorduk
Hocalar aracı tutalım diye
Bu armutlar tutamadı aracı ve ben de uçuruma bakan pencereden bakıyordum.
Bu armutlar tutamadı ve donduk donduk... tam dustuk derken teker milimle yere basıyor.
5. Siniftayiz ve korku dolu dönüş oldu.
Adı batasica şoför zincir takmayı akıl edemedi ¡!
Bisikletle trafikte seyrederken öndeki aracın ani fren yapması ve havada bi kac takla atmak suretiyle arabaya düşmem sonuç bi kaç ezik sıyrık vs şans eseri kırık bile yok
bundan hemen hemen 10 yıl oldu nerdeyse arkadasım balkonun (insaat halinde 1.kat) üzerine yıkılması sonucu kafası iki duvar arasında kaldı ezildi beyin duvara fışkırdı , ben 1 hafta onun etkisinde kaldım psikolojim bozuldu uyuyamıyordum.. .. halen dün gibi hatırlıyorum Allah rahmet eylesin... Sad
(basıma ufak tefek kazalar geldi ama en kötüsü bu )
7.Sınıftayken arkadaşa misafirliğe gitmiştik.Sokakta bisiklet sürüyorlardı.Bende sürebilirmiyim diye sordum.Tamam ama dikkat et demişti.Binmez olaydım.Bisikletin freni tutmuyormuş ayaklarıyla durduruyorlarmış.Ne olduğunu anlamadan yokuş aşagı gidiyorum.Biraz ilerde duran Dobloya çarptım takla ataraktan yokuş aşağıya düştüm.Kolum kırılmıştı Sad
hemde cok ama en tehlikelisini söylüm 2 3 yaslarında bogazıma boru sokmusum bildigin delinmişSmile kanama sonucu nefessiz kalmısım biraz gec hastaneye gitsem geberip gidiyormusum Smile
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler