Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: ArchersChief Veda...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Sevgili forum arkadaşlarım hayat yorgunluğum ve oyuna olan bağlılığıma bir son veriyorum çarımı devrettim.. şu aşamada warrock ve forum hayatım benim için bir nokta olmakta içinizde beni seven sevmeyen bir çok insan vardır olamaz diye birşey olmadıgını bilmeyenimiz yok zaman zaman tartişmalar alevli yazışmalar ve herşey yaşandi ama en güzeli mutlu ayrılmak dostça ayrılmak kendinize iyi bakmanızı diliyorum ve umarım hayatınız hep yaşamak isteğinizden iyi gider sağlıcakla kalın ....

Hayatım yoğunlaşıyor ve farklı şeylere yönelmeğe başladığımdan artık sanal değilde sosyel yaşama yöneliyorum umarım bir gün sizde bu tür oyunlardan kurtulup gerçek yaşama kavuşusunuz..

Allah emanet olun Teşekkürler...

Saygılar..

ArchersChief... son not....
iyi bak kendine kardeşim yolun açık olsun
güle güle
(05-27-2012 08:17 PM)redrose59 Yazılan: [ -> ]Sevgili forum arkadaşlarım hayat yorgunluğum ve oyuna olan bağlılığıma bir son veriyorum çarımı devrettim.. şu aşamada warrock ve forum hayatım benim için bir nokta olmakta içinizde beni seven sevmeyen bir çok insan vardır olamaz diye birşey olmadıgını bilmeyenimiz yok zaman zaman tartişmalar alevli yazışmalar ve herşey yaşandi ama en güzeli mutlu ayrılmak dostça ayrılmak kendinize iyi bakmanızı diliyorum ve umarım hayatınız hep yaşamak isteğinizden iyi gider sağlıcakla kalın ....

Hayatım yoğunlaşıyor ve farklı şeylere yönelmeğe başladığımdan artık sanal değilde sosyel yaşama yöneliyorum umarım bir gün sizde bu tür oyunlardan kurtulup gerçek yaşama kavuşusunuz..

Saygılar..

Zaten bir oyun veya forum için asosyal olmaya ne gerek var oyun dedigin günün yorgunlugunu atmak için girilen bir platformdur hakkında iyi olanı yapmıssın cık dısarı gez iş hayatı baslayınca pek gezemiyorsun Smile
(05-27-2012 08:19 PM)Alkyone35 Yazılan: [ -> ]iyi bak kendine kardeşim yolun açık olsun

teşekkürler sizinde
(05-27-2012 08:22 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]güle güle

bys
(05-27-2012 08:22 PM)sukru* Yazılan: [ -> ]
(05-27-2012 08:17 PM)redrose59 Yazılan: [ -> ]Sevgili forum arkadaşlarım hayat yorgunluğum ve oyuna olan bağlılığıma bir son veriyorum çarımı devrettim.. şu aşamada warrock ve forum hayatım benim için bir nokta olmakta içinizde beni seven sevmeyen bir çok insan vardır olamaz diye birşey olmadıgını bilmeyenimiz yok zaman zaman tartişmalar alevli yazışmalar ve herşey yaşandi ama en güzeli mutlu ayrılmak dostça ayrılmak kendinize iyi bakmanızı diliyorum ve umarım hayatınız hep yaşamak isteğinizden iyi gider sağlıcakla kalın ....

Saygılar..

Zaten bir oyun veya forum için asosyal olmaya ne gerek var oyun dedigin günün yorgunlugunu atmak için girilen bir platformdur hakkında iyi olanı yapmıssın cık dısarı gez iş hayatı baslayınca pek gezemiyorsun Smile

o oyuna kendi kaptıranlarda asosyeldir bence adam oyunda küfür ediyorsa değil sosyelligini kendini kaptırmıştır adamıştır o oyuna
doğru yolu bulmuşsun, hayatında başarılar DOST
Güle güle.
bu son mesajımdır arkadaşlar iyi niyetli yorumlarınız için teşekkürler kendinize iyi bakın bys
Burası güzel bir platform. Ancak bir çok kişi şunu karıştırıyor ve bunun sonucunda asosyal kavramı orataya atılmış bence. Normal hayattaki gibi sanıyorlar burayı. Her zaman buralardalar. Gerektiği zaman bırakamıyorlar bağımlı oluyorlar. Ben bazen hiç girmiyorum oyuna ve foruma ancak arada çok girdiğimde oluyor. Boş zamanlarımda. Sözü fazla uzatmayayım yolun açık olsun.
Kendine iyi bak.. İyi bir insansın.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler