Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Ipod Touch Konusunda Yardım...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Beyler kuzenime arkadaşı ingiltereden Ipod touch getirmiş... Sanırım 2. nesil şurdaki cihaz ;burdan beyler açıyorum cihazı önce dil seçeneği geliyo onu geçtikten sonra İ tunes a bağlan filan tarzı bişeyler geliyo içide hiç müzik yada resim yok ve işin tuhafı laptop a bağladım bişeyde atamıyorum içine izin vermiyor Ss.gif bilenler bi yardım ederse sevinirim...
Tw ver istersen yardımcı olayım beybi
Bozuk o Ipod Touch. Hemen ÖM'den adresimi vereyim kargola bana.
(05-27-2012 04:39 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Beyler kuzenime arkadaşı ingiltereden Ipod touch getirmiş... Sanırım 2. nesil şurdaki cihaz ;burdan beyler açıyorum cihazı önce dil seçeneği geliyo onu geçtikten sonra İ tunes a bağlan filan tarzı bişeyler geliyo içide hiç müzik yada resim yok ve işin tuhafı laptop a bağladım bişeyde atamıyorum içine izin vermiyor Ss.gif bilenler bi yardım ederse sevinirim...

itunes hesabın varmı
Şöyle kardeşim apple cihazları Nokia samsung gibi cihazlara benzemez dogrudan dosya yükleyemessin Misal flash bellek gibi dosya atamazsın Önce iTunes programını indir daha sonra Google'dan kullanımı hakkında bilgi al şimdi telefondayım uzun uzun anlatamayacağım kısaca ipoduna iphonuna vs. sadece iTunes üzerinden dosya atabilirsin
(05-27-2012 04:45 PM)sukru* Yazılan: [ -> ]
(05-27-2012 04:39 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Beyler kuzenime arkadaşı ingiltereden Ipod touch getirmiş... Sanırım 2. nesil şurdaki cihaz ;burdan beyler açıyorum cihazı önce dil seçeneği geliyo onu geçtikten sonra İ tunes a bağlan filan tarzı bişeyler geliyo içide hiç müzik yada resim yok ve işin tuhafı laptop a bağladım bişeyde atamıyorum içine izin vermiyor Ss.gif bilenler bi yardım ederse sevinirim...

itunes hesabın varmı

Yok ama i tunes kuruyorum şuan bilgisayara

(05-27-2012 04:43 PM)TRshigekazu Yazılan: [ -> ]Tw ver istersen yardımcı olayım beybi

özelden atıyom şimdi
Bir yardım ettim aklınız durur Big GrinBig Grin
Referans Adresler