Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Kova Nasıl Yapılır Reis?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Bu konuya cevap veren arkadaşlar birbirini düzeltmek isterken kendininde yanlış yaptığını görememesi kötü olmuş.FORUM KURALLARInı bir kez daha gözden geçirin.gereksiz mesajları siliyorum.

Konu tartışmaya gitmesin tekrar uyarmak istemiyorum.
PayLaşım için tşq..
(05-27-2012 04:42 PM)arrivederci Yazılan: [ -> ]Bu konuya cevap veren arkadaşlar birbirini düzeltmek isterken kendininde yanlış yaptığını görememesi kötü olmuş.FORUM KURALLARInı bir kez daha gözden geçirin.gereksiz mesajları siliyorum.

+1
(05-27-2012 04:42 PM)arrivederci Yazılan: [ -> ]Bu konuya cevap veren arkadaşlar birbirini düzeltmek isterken kendininde yanlış yaptığını görememesi kötü olmuş.FORUM KURALLARInı bir kez daha gözden geçirin.gereksiz mesajları siliyorum.

KURAL 3-) Forum içinde saygısızlık, terbiyesizlik, tamamen yasaktır.

Bu kurala itafen burada dilimize bir saygısızlık yapıldığını düşünmekteyim yanlış mı düşünüyorum
Ayrıca kural1-) in bir kısmındada şöyle yazar:
insanların asimile edilmesine yönelik konuların açılması ve mesajların atılması yasaktır.Yani burdanda anlaşılabileceği gibi insanlar dili bu şekilde kullanarak asimile olma yolundadır yazık değilmi güzelim dilimiz varken dili bu şekilde kullanarak diğer insanlarada kötü örnek oluyorlar.
Referans Adresler