Arkadaşlar internet download manager programını kullanan varsa bu programı nasıl sınırsız yapacağım hakkında bilgi verebilir mi? Birde bende bu program var fakat eskiden izlediğim videoda indir diye çıkıyordu ama artık çıkmıyor. Şimdiden teşekkürler.
Dostum Sınırsız Anca Lisansla Oluyor Diye Biliyorum Süre Dolunca Sil Tekrar Yükle , O Dediğin Diğer Olay İse Seçeneklerde Mevcut Azıcık Karıştır

İnternetten idm crack diye aratırsan bulabilirsin bulamazsan soyle link atarım
İDM kullanmana gerek yok. JDownloader kullan istediğin her şeyi indirebilirsin. Sadece linkine sağ tıkla kopyala de, gerisi programda zaten. Programdan da istediğin şekilde indirebilirsin. Mesela youtube den bir şarkı mı beğendin? Hemen youtube linkine sağ tıkla kopyala yap programa otomatik geçecek. Programa geçtiğinde indirmek istediğin şekilde ayrılacak, mesela mp3, mp4, avi, şeklinde.. mp3 seçer indirirsin
(05-26-2012 09:52 PM)Oğuz ÖZ Yazılan: [ -> ]İDM kullanmana gerek yok. JDownloader kullan istediğin her şeyi indirebilirsin. Sadece linkine sağ tıkla kopyala de, gerisi programda zaten. Programdan da istediğin şekilde indirebilirsin. Mesela youtube den bir şarkı mı beğendin? Hemen youtube linkine sağ tıkla kopyala yap programa otomatik geçecek. Programa geçtiğinde indirmek istediğin şekilde ayrılacak, mesela mp3, mp4, avi, şeklinde.. mp3 seçer indirirsin
Dediğin programı indirdim çözmeye çalışıyorum.İndirme hızı İDM kadar hızlı ise bunu kullanacağım.Yardım eden arkadaşlara teşekkürler
ya lisans satın alırsın ya da internetten crack bulabilirsin
en mantıklısı crack bulman