Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Duyuru
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
İllegal bir şekilde oyun oynayan, ovc v.b program açan, kasti lag yapan hiç bir oyuncuya hakkımı helal etmiyorum. Adam gibi oyun oynatmadıkları için de hepsini Allah'a havale ediyorum. Güzelim oyunu berbat eden bütün herkesi Allah bildiği gibi yapsın. Bugünden itibaren, oyun NEXON'a geçene kadar oyuna girmeyeceğim. Şerefsiz kaynıyor etraf.
Bende hack kasti lag ovc powerlwl olan kimseye hakkımı helal etmiyorum.Hepsinin Allah b*lasını versin
1,5 aydır girmedim en son girdigimde zaten herzamanki gibi hacker kaynıyordu. 1 hafta önce charı kontrol ettim bann yemis , ticket atıncada cevap olarak kuralları mı ne cignemis ne yaptıgımı ama belirtmiyolar sadece para'ma üzüldüm char önemli degil.
Yöneticilerde bozdu son haftalarında oyunun. Nexon'a gecince su hack problemine sorun bulsalar cok süper olur ama hic sanmıyorum aksine artabilir cünkü gamersfirst kötü olsada az cok hacker - ovc - powerlvlcılara karsı tecrübe vardı.Simdi tek korkum basa dönmek...Neyse görücez eger oyun düzelirse yeni char acıp baslıcam tekrar.
Dökün içinizi anacım. Bazen sakinleşmek için kimseye zarar vermeden patlamak gerekir.
3 gündür 21-31 artı odalar kuruyoruz premium only odalara dahi hack geliyor artık şifreli oda kurduk son çare.
Bu akıl yoksunu cocuklar G1'in son günleri nasıl olsa banlanmayız gözüyle bakıyorlarsa yanılıyorlar.Statstan son banlananlara bakıyorum hack dediğim adamlar teker teker banlanıyor.Bazılarıda son günlerdeki banlamaları G1'in tezgahladığını söyleyip kendilerini temize çıkarma çabası içindeler.
Valla bugun 1.5 ay aradan sonra girdim ilk oyunumda idm'li bişeydi benden tw istedi bişey bulamayınca.Kaçtı gitti sonrada girmedim bidahada girmem nexona kadar
Bunların topunu ALLAH'a havale ediyorum hakkımıda helal etmiyorum Arkadaslar bunlar kul hakkı nedir ALLAH'ın yasakları nedir bilmez !! daha çok söz var ama daha fazla taşmıyımm..
(05-26-2012 09:14 PM)arrivederci Yazılan: [ -> ]3 gündür 21-31 artı odalar kuruyoruz premium only odalara dahi hack geliyor artık şifreli oda kurduk son çare.
Bu akıl yoksunu cocuklar G1'in son günleri nasıl olsa banlanmayız gözüyle bakıyorlarsa yanılıyorlar.Statstan son banlananlara bakıyorum hack dediğim adamlar teker teker banlanıyor.Bazılarıda son günlerdeki banlamaları G1'in tezgahladığını söyleyip kendilerini temize çıkarma çabası içindeler.

Bugün sizin odanıza girdim +31 di son 1 aydır en çok zevk aldığım 2 saatti diyebilirim
Bencillik ve duyarsızlık bir hastalıktır. Duyarsız ve bencil birey, sorumsuz davranışların beraberinde getirebileceği olumsuzlukları göremez, hissedemez.Soyut algılama yeteneğine haiz değildir.Somut olgulardan kendine haksızca menfaat edinmekten haz duyar, Adalet kavramından hoşlanmaz ve bulunduğu her ortamda sinsi veya açık bir şekilde nemalanmaya çalışır.

Fırsattan istifade eder, haksız eylemlerde başrolde veya figüran olarak bulunur, değer kavramlarına isyan eder, kaos ve kargaşa çıkarır, kural ve kaidelere baş kaldırır ve baş kaldıranlara yardakçılık yaparak nemalanır, şiddet ve nefretten ilham alır, küfür ve hakaret etmekten zevk duyar.

Emek ve alınteri kavramlarına itibar etmez, kendine haksızca menfaat sağlayan her türlü oluşumun içinde bulunmaktan mutluluk duyar, haksızlığın avukatlığına soyunur; beslendiği kaynakların kurumasına toleransı yoktur, savunduğu tek değer: Nereden gelirse gelsin, yeterki benim olsun..

Duyarsızlığın ve bencilliğin pençesine yakalanmış birey için huzur duyabileceği tek şey: Başkalarını huzursuz edecek anlayışların efendisi ya da hizmetçisi olmaktır.

Güzide WarrockTR Ailesine sonsuz sevgi ve saygılarımla.
insan olamayanların başvurduğu saçma bir yol wh açmak bilen bilir zaten ARTİST
Referans Adresler