Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Sudden Attack
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın

Erdem Döşer

Beyler Korea ' de 1 numaralı FPS oyunu olarak görülen bu oyun 29 Mayıs ' ta Türkiye ' de açılıyor . http://www.suddenattack.com.tr/ . Warrock ' tan inanın illet geldi artık hack , lag vs... ben şahsen bu oyuna başlayacak daha 0 km Big Grin bir kaç arkadaşta başlıyor herkesi beklerim bırakın Warrock ' u Wink
CSS oyna daha iyi.
Grafikler berbat
Warrock'ta lag var ama grafikler iyi yine bu oyun grafik falan kötü wolfteam oyna daha iyi.İnşallah 29 mayıstan sonra düzelecek oyun Smile
(05-26-2012 05:54 PM)yer1n7kat6 Yazılan: [ -> ]Warrock'ta lag var ama grafikler iyi yine bu oyun grafik falan kötü wolfteam oyna daha iyi.İnşallah 29 mayıstan sonra düzelecek oyun Smile

Üstad war rock grafik olarak iyi de.. Düşündüm biraz.. Mesala Usko grafik olarak vasat ama çok oynayan var. Aslında eğlendirmesi lazım.. Bence war rock bunu yapıyor. Bir de lag olması.
nexona geçince lag düzelmesse benim warrock ı bırakacağım kesin ama buna başlıcağımı düşünmüyorum Smile
CSS beklerim buyrun gelin ıp atam ben
wolfteam oynayan gençler o daha iyi gibi duruyor Big Grin
Grafikleri kötü bu oyunun
Konusu açıldı. Forumda araştırmadan konu açmayınız.
Referans Adresler