Beyler birazdan bad company 2 indiriceğim. Bunu keysiz olarak online oynama imkanımız var mı? Hamachi duydum, başka oyunlarda kullanmaya çalıştım ama başarısız oldum. Bana -varsa- online oynamayı açıklayabilir misiniz?
Cd Key'siz multiplayer oynamak imkansız diye biliyorum.
(05-26-2012 05:05 PM)Oguz Tkknt Yazılan: [ -> ]Cd Key'siz multiplayer oynamak imkansız diye biliyorum.
Umarım yanlış biliyorsunuzdur

Umarım.. Çünkü Call Of Duty filan hep oynanıyor cd keysiz. Eğer varsa bende başlamayı düşünüyorum.
(05-26-2012 05:06 PM)UnD34D Yazılan: [ -> ] (05-26-2012 05:05 PM)Oguz Tkknt Yazılan: [ -> ]Cd Key'siz multiplayer oynamak imkansız diye biliyorum.
Umarım yanlış biliyorsunuzdur 
Kesin eminim. Biraz paran varsa cd key satın almanı tavsiye ederim.
Bende zamanında araştırmıştım key almadan oynayamıyorsun.
Herkese cevaplandırdığı için teşekkürler.
(05-26-2012 05:08 PM)warrocktr1 Yazılan: [ -> ]Umarım.. Çünkü Call Of Duty filan hep oynanıyor cd keysiz. Eğer varsa bende başlamayı düşünüyorum.
bunun linki atar mısın nasıl keysiz oynandığını? Yada anlatır mısın?
(05-26-2012 09:56 PM)UnD34D Yazılan: [ -> ]Herkese cevaplandırdığı için teşekkürler.
(05-26-2012 05:08 PM)warrocktr1 Yazılan: [ -> ]Umarım.. Çünkü Call Of Duty filan hep oynanıyor cd keysiz. Eğer varsa bende başlamayı düşünüyorum.
bunun linki atar mısın nasıl keysiz oynandığını? Yada anlatır mısın?
Güncel CoD'lar olmuyor diye biliyorum. Eski CoD'ları hamachi ile oynamak mümkün.