Merhabalar!
Sizler İçin Yeni Bir TEAM DEATHMATCH Map'i Geliyor.
Map'in İçeriğinde İse Kargolar ile Dolu Eski Büyük İhtimal Kullanılmayan bir Hangar var.
Görsellere Bakınca Oyunda Varolan AUL'Mapindan Daha Zevkli Geçeceğinden Hİç Şüphem yok.
Aksiyonun Tavan Yapacağı bir Map olucak Kesinlikle. [/b][/color]
Lafı Fazla Uzatmadan Görsellere Geçeyim
http://www.warfaceturkiye.com/forum/konu...KINDA.html
ben hala nasıl babamın gazına gelipte pc yi hazır aldım inanamıyorum.2.500 lira para verirsin warrock zor açar.
(05-25-2012 10:42 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]ben hala nasıl babamın gazına gelipte pc yi hazır aldım inanamıyorum.2.500 lira para verirsin warrock zor açar.
Casper mı ?
Bende hazır Casper aldım. Aldığıma bin pişman oldum :/
Konu Nasıl Saptırılır Bkz: 1 ,2 Messages
(05-25-2012 10:46 PM)Snowrusher Yazılan: [ -> ]Bende hazır Casper aldım. Aldığıma bin pişman oldum :/
İlk bilgisayarım casperdi 1.800 tl ye almıştım 2007 de toplu halde aldım flash oyunlarda bile kasıyordu 512 mb ram 64 MB ekran kartı pentium 4 tek çekirdek işlemci

Sımdı aldığım dizüstü bilgisayar ile battlefield 3 bile oynuyorum yağ gibi akıyor bağladım monitörü taktım klavye mouse evde masaüstü ggibi kullanıyorum dışarıya giderken yanıma alıyorum ne güzeli bu sanırım masaüstü almak esaret

Crossfire daki bir mape benzettim adını hatırlayamadım şimdi
Güzel bir yere benziyor
Point blanktaki Hangar haritası bildiğiniz çalmışlar.
Edit: Beyler Bende hazır casper almıştım 1 GB taktırdım çoğu oyunu kasmadan açıyor.
Edit: Beyler Bende hazır casper almıştım 1 GB taktırdım çoğu oyunu kasmadan açıyor.
Düzenlendi... Konunun tamamını kalın ve renkli yazamazsın... Seni daha öncede çok uyardım bu konuda... Tekrarında uyarı puanın yükselir...
Pc kaldırmaz