Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 11 Aylık Satılık Golden
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
ÖZEL NEDENLERDEN DOLAYI KÖPEĞİMİ SATMAK DURUMUNDAYIM.Mersinden Elden Alım Yapıcaksanız İrtibata Geçin Lütfen.Köpeğime Sıcak Bir Yuva Sunabilecek Herkes İrtibat Kursun Lütfen.Daisy'nin Bütün Aşıları Tam Herşeyi ile Birlikte verilecektir yemek kabı kapesi vb. herşeyi ile. Mersin İçi Olursa Çok İyi Olur.
İrtibat Kurmak İsteyenler Acilen Beni Bu Numaradan Arasın Lütfen 05372536164
Köpeğim Mersinde Abimin Yanında O satacaktır ben sadece alıcı arıyorum Big Grin
Sanmıyorum alıcı çıkacağını... Gönüllü sahiplendirmede yavru goldenlar aşılı halde ücretsiz veriliyor sahibinden de...
Hiç arayıp konuştunmu? ben konuştum hepsi sadece ordaki olayın formalite olduğunu ve para ile satıldığını söylüyor Wink
Alıcı Çıkarsa Buraya yada özel mesaj ile veya telefon numarama ulaşsın.
USta köpek büyümüştür.. Bize nasıl alışsın artık?
Köpek Her İnsana Alışıyo Bizdede Fazla Kalmadı Abimlerede Alışmadı Henüz.
(05-24-2012 03:08 PM)The HeaDsHoT Yazılan: [ -> ]Hiç arayıp konuştunmu? ben konuştum hepsi sadece ordaki olayın formalite olduğunu ve para ile satıldığını söylüyor Wink
Alıcı Çıkarsa Buraya yada özel mesaj ile veya telefon numarama ulaşsın.

Sana öyle denk gelmiştir belki ?
1 yere sormadım ondan biliyorum neyse alıcak olan msj atsın
Ben Mersin'deyim ama goldenler daha çok küçükken alınır alışması için. 11 aylık diyorsun alışamaz yeni sahibine.
Bir de fotoların linkleri kırık. Düzeltirsen iyi olur.
Sahipsiz köpekleri alıp beslemek daha mantıklı geliyor bana.
(05-24-2012 03:59 PM)tahir33 Yazılan: [ -> ]Ben Mersin'deyim ama goldenler daha çok küçükken alınır alışması için. 11 aylık diyorsun alışamaz yeni sahibine.
Bir de fotoların linkleri kırık. Düzeltirsen iyi olur.

daisy henüz disiplinli olarak hiçbir yerde beslenmedi yani hiç kimseye alışkın değil nerdeyse yeni insanlara çabuk alışabilir.
[Resim: 6mycj.jpg]

[Resim: 6mycv.jpg]

[Resim: 6myct.jpg]

[Resim: 6mydb.jpg]
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler