arkadaşlar siteye kayıt olmak istiyorum fakat hep beyaz buton geliyor tekrar deneyin iflen falan email bilmem ne filen falan ama herşey uyuyor önceki hesaplarım vardı onlarda pasoword yanlış diyor ama game force knight sitesine girince giriş yapabiliyorum ordan kayıt olunuyor sorunsuz oldum yeni ama yine aynısını dedi oyunda passoword yada ıd yanliş diyor yeni site de giriş yapmaya kalkıncada aynılarını diyor bir çözüm bulamadım yardımcı olabilcek varmı ?
yeni site den kayıt olmak için herşey düzgün doldursamda olamıyorum hep buton geliyor tekrar deneyin diye tarayıcı değiştirde demeyin

denedim
Yaw knight ne sacma bişi duran canavarı kesiyon ne istiyon duran canavarda n
(05-24-2012 02:59 PM)Ufukkk Yazılan: [ -> ]Yaw knight ne sacma bişi duran canavarı kesiyon ne istiyon duran canavarda n

sen ne istiyon ısınan pc den belki güneşleniyor

dns değişince oldu

Bir daha "imdat, yardım" vs. Gibi kelime yazarsan,
FORUM KURALLARInı ihlal ettigin icin uyarı puanı alacaksın.
(05-24-2012 04:23 PM)ozdenkara Yazılan: [ -> ]http://www.knightonlineworld.com/ resmi sitesi burdanmı deniyorsun
evet
(05-24-2012 03:31 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Bir daha "imdat, yardım" vs. Gibi kelime yazarsan, FORUM KURALLARInı ihlal ettigin icin uyarı puanı alacaksın.
Kural 6-) Açtığınız konuların başlıkları konu ile alakadar olsun. "Acil yardım" "sorunum var lütfen içeri" "Yardım edinnn" ve benzeri konu başlıkları kullanmayınız. Unutmayın ki konu başılığını konuya yakın seçerseniz size yardım edecek insan sayısı o kadar artacaktır. Forumda açtığınız başlıkların genel dilbilgisi kurallarına uygun olmasınada dikkat ediniz.
Knight Online kayıt.. ??? yardım---
bence iyi oku kuralları

acil yardım gibi başlıklar açmayın diyor knight online kayıt yardım zaten kayıt olmayla ilgili bir sıkıntı oldugunu belirtiyor knight yardım olsa yine belki dediğine cıkar ama oda belki yine dedigim kuralları uygun