Warrock oynarken ve ya Her hangi bir oyun Mesela nba live 2003 oynarken pc elektirk gitmiş gibi kapanıyor Ve internetten araştırdım İşlemci ısınmasından olabilir diyorlar
1-pc'yi Tekrar Acınca oyuna Girdikten sonra pc kapanmıyor
2-oyuna girmeden once pc kapanmıyor
3-oyuna girdikten 10-15 dk sonra kapanıyor
4-sizce 82 normalmi Eger normal değilse ısıyı düşürmek için ne yapabilirim?
Isı biraz yüksek.
İşlemci ne?
Stok fan mı kullanıyorsun?
yok normal bildiğimiz fan stok fan değil

oyna girerkende gözlemle bence
85 88 90 felan oluyor sonra 78 e geliyor 81 82 arası taklıyor
Yav arkadaş Bana ısıyı nasıl düşürebilirm bi onu solermsnz Tabi daha iyi fikriniz yoksa
Isı yüksek bence benim dizüstü pc de 60c gelmeden otomatik sogutup 49 50 indiriyor senin için kullanma klavuzundan baktım %69 kadar normal %70 %89 kadar orta %90 ve %100 tehlikeli oluyomuş.
Suan 68
iyide Neden kapanıyor ozaman ^^ kapandıktan sorna acınca pc kapanmıyor oyuna girince Buna Anlam Veremiyorum buna Bir acıklk getirebilrmsnz?
(05-24-2012 02:27 PM)Ufukkk Yazılan: [ -> ]Suan 68
Normal o zaman dedigim sayıları klavuzdan yazdım masaüstümü bilgisayarın bizim exper dizüstü var bi tane daha oda baya ısınıyor ama onlada oynuyorum gta arada

(05-24-2012 02:15 PM)Ufukkk Yazılan: [ -> ]yok normal bildiğimiz fan stok fan değil 
Stok fan dediğimiz şey kasayla birlikte gelen fan oluyor. Yani kendin gidip yeni bir fan almadıysan kullandığın fan stok fan oluyor.
Anladığım kadarıyla stok fan kullanıyorsun. İşlemciye uygun yeni bir fan alman lazım.
Diğer donanımları da kontrol et. Ekran kartı ve ram yerinden oynamış olabilir.
(05-24-2012 02:27 PM)Ufukkk Yazılan: [ -> ]Suan 68
iyide Neden kapanıyor ozaman ^^ kapandıktan sorna acınca pc kapanmıyor oyuna girince Buna Anlam Veremiyorum buna Bir acıklk getirebilrmsnz?
kapanma sebebi işlemci yanmasın diye ya fanında sorun var yada oynama cogu kişi şimdi sana yok tozlar ıtemizle termal macun sür der ama o sıcaklıgı 5
10 derece etkiler en fazla o yüzden fanı kontrol et yerinden mi oynamış yoksa artık tam performans çalışmıyormu ben warrock filen acıyorum aynısı bende olmuştu everest fan aldım 65 tl ye şugan oyunlar cık t.s filen 25 dereceyi geçmiyor sıcaklık pc de günün 15 20 saati açık sen düşün...