Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock'daki en büyük hüsranlarınız..
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(05-24-2012 01:33 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Tahmin etmediğim kisilerin masa altından illegale başvurması.
Ve "Şuradan gelir" dediğim halde o tarafı koruma altına almayıp, arkamı döndüğüm zaman Sad iste o tahmin ettigim yerden baskın yiyorum Sad

aynen öyle şurdan gelir diye tahmin ediyorum yada bakıyorum bizim adam orada duruyor fakat bir bakmışım adam gelmiş beni vurmuş bizimki daha yeni geliyor.he bide arkadaşla premıum çekmiştik ona hediye olarak xm8 aw50f cx4storm gelmişti bana ful katana javelin çıkmıştı delirdim orda.
şu 999 sorunu ne yaptıysam çözememem her şeyi denedim olmadı Angry
Hack olmadığım halde bana hack demeleri ve de uğraştırıp tw istemeleri sonra yok özür dilerim vs..
G1 in son kullanma tarihini yanlış vermesi nedeniyle 500 tane promo kodun boşa gitmesi Angry
(05-24-2012 04:25 PM)ozdenkara Yazılan: [ -> ]G1 in son kullanma tarihini yanlış vermesi nedeniyle 500 tane promo kodun boşa gitmesi Angry

Vov Angry Seninki tam filmlik miş.
Av köpeği gibi sesin geldiği yere kilitlerniyorum.Uzun zaman geçip başımı ordan çevirince adam çıkıyor Big Grin
Yakından oda aldığımda karşı takımda hack olması ve hacke odayı bırakmamak için sırf ölüyorum.

Erdem Döşer

500 Kill ' e 8 Death oynarken elektirk kesilmişti hiç unutmam Smile
(05-24-2012 06:36 PM)Erdem Döşer Yazılan: [ -> ]500 Kill ' e 8 Death oynarken elektirk kesilmişti hiç unutmam Smile

500 kill?
(05-24-2012 01:02 PM)Snowrusher Yazılan: [ -> ]O kadar zaman harcayıp emek verdiğim ve hatam olmadığı halde 47 Level charımın banlandığını görmek beni hüsrana uğrattı. Smile

54 lw carımın ban yemesi Smile
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler