Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Knight Online Hatası
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar oyunu bizim ofisdeki bilgisayara indirdim ama aşağıya resmini koyacağım hatayı alıyorum.Bu hatayı alan ve çözümünü bulan arkadaşlar yardım ederse sevinirim.Ayrıca bu sorunu internette araştırdım dns ayarlarınızı değiştirin diye yazmışlar dns ayarlarımı değiştirdim yine oyuna giremedim.

[Resim: 6m5fk.png]
Oyunun yüklü olduğu klasörü bulamıyor.
Bende login server hatası alıyorum yeniden indirdigim halde bende pes ettim ugrasmıyorum.
Patch ayarlarıyla bir oyna derim. Baştan çekebilirsin.
patch ayarlarıyla oyna dns değiş otomatige al oyun patch atacagı yeri görmüyor gibi birşey diyor tekrar kur yav Big Grin bide bu yeni sitede nasıl kayıt olucaz hep tekrar deneyin diyor herşey uysa bile ?
artık pes ettim bende böyle işmi olur abi 3 defa sildim yükledim dns değiştirdim gene aynı
(05-24-2012 01:34 PM)Raikko Yazılan: [ -> ]artık pes ettim bende böyle işmi olur abi 3 defa sildim yükledim dns değiştirdim gene aynı

önce ki sunucudada böyle sorunlar vardı format atıp düzeltenler olmuştu
(05-24-2012 02:21 PM)redrose59 Yazılan: [ -> ]
(05-24-2012 01:34 PM)Raikko Yazılan: [ -> ]artık pes ettim bende böyle işmi olur abi 3 defa sildim yükledim dns değiştirdim gene aynı

kardeş bi oyun içinde format atmak insanı sinir ediyor
(05-24-2012 02:47 PM)Raikko Yazılan: [ -> ]
(05-24-2012 02:21 PM)redrose59 Yazılan: [ -> ]

kardeş bi oyun içinde format atmak insanı sinir ediyor

ben warrock için günde 3 kere attıgımı hatırlıyorum Big Grin
Abi oyun C'deyse D'ye At D'de ise C'ye at,sil baştan kur abi sanırım pactch atmıyor,çözüm bulamazsan dn değiştir.Olmadı abi farklı bir client indir ve knight'yemi başladın.

Hala sorun çözülmediyse manual patch indir abi
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler