Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Mfzwave - qumlucali # Herkes Buraya #
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Biraz Önce "qumlucali" Nickli Kullanıcıdan Süphelendim ve Tw [ Team Wiever ] adresi istedim.Fakat Hack Bulamadım.Kendisinden Özür Dilerim.
Ama Kendisi Cok Terbiyesiz Birisidir.Bir Kac SS aldım Onları Sizinle Paylasmak İstedim.

Küfürlü içerik paylaşmak yasaktır ! Tekrarında uyarı gelir...
arkadaslar bu adam önce kendı rezzılıgını koymuyor bana hack dedı tw ıstedı verdık ama onu yedıremedı sımdı kufur ss sını koymus kufur ederım etmem dıe bı kaıde yok sızıde bırısı hack dese durduk yere bıde mılletın ıcınde ustelese sızde dersınız

Bana dedıgı özur konusu acıcaktı

Ben aile terbiyemi senden iyi aldıgım kesın bunu unutma
sızın gıbı veletler cok oyunda bılmıyorsanız oynamayın
(05-23-2012 09:44 PM)crayzi-ejder Yazılan: [ -> ]arkadaslar bu adam önce kendı rezzılıgını koymuyor bana hack dedı tw ıstedı verdık ama onu yedıremedı sımdı kufur ss sını koymus kufur ederım etmem dıe bı kaıde yok sızıde bırısı hack dese durduk yere bıde mılletın ıcınde ustelese sızde dersınız

Bana dedıgı özur konusu acıcaktı

Ben aile terbiyemi senden iyi aldıgım kesın bunu unutma
sızın gıbı veletler cok oyunda bılmıyorsanız oynamayın

Ben "Özür Konusu Acıcam" Diye Bir şey Söylemedim Fakat Özür Diledim.
Ayrıca Terbiye Konusuna Gelince Ben Sana Hiç Küfür Etmedim.
Tw İstedim Diye Bana Küfür Etmeye Hakkın Yok !
Sen ınsan olaydın onca ınsanın ıcınde bana gelıp hack dıe adımı cıkarmazdın
Bana terbıyeyıde senın gıbı 12 yasındakı cocuda veremez once adam ol

FORUM KURALLARInı oku !
(05-23-2012 09:47 PM)crayzi-ejder Yazılan: [ -> ]Sen ınsan olaydın onca ınsanın ıcınde bana gelıp hack dıe adımı cıkarmazdın

Tmm Sen Konuyu Değiştirmeye Devam Et.
Senin Gibilerle Ugrasamam .
ben yasamımdan cok memlunum çekemıyosan o senın sorunun
Madem konudan konuşuyorsunuz ÖM ye geçin bence.
konu tartişma konusuna dönüşmüş bence kilit olmalı bi adam hack dedigi içinde küfür etmen gerekmez t.w isterse verirsin yada vermezsin kendini koru ve kısıtla bir oyun için hiç bir şeye degmez bence kendi düşüncelerim...

konu tartişması uzamasın bence konu kilit....

Herkes kendine göre haklıdır ama unutmayın sadece bir taraf mantıklıdır...
Referans Adresler