Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: bayanlar forum yönetirse :D
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Kızlar bu erkek çok yakışıklı değil mii??

Of ya erkek arkadaşım tam öküüz..

Konular böyle olurdu sanırım Big Grin
(05-23-2012 08:08 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Ben konu sahibinin koyduğu forum başlıklarını düzenleyerek yaptım.
Mete içinde ne tür sapıklık yatıyor ? Tongue

Jartiyer yasak kelime mi la?
-
Şeyli filmler dışında pek görmediğimiz için anormal gelebilir ama oda bir çorap sonuçta Big Grin
(05-23-2012 08:27 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]
(05-23-2012 08:08 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Ben konu sahibinin koyduğu forum başlıklarını düzenleyerek yaptım.
Mete içinde ne tür sapıklık yatıyor ? Tongue

Jartiyer yasak kelime mi la?
-
Şeyli filmler dışında pek görmediğimiz için anormal gelebilir ama oda bir çorap sonuçta Big Grin

Big Grin aynen
Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
:nasılsınayolsmileysi:

:tırnaklarımıtörpülüyorumsmileysi:

:kilomualdımsmileysi:

:gözfarımakmışsmileysi:

: pembepancurlubirevimizolacaktısmileysi:

:bütünerkekleraynısmileysi:

:aldatıldımsmileysi:

:yaşasınkötülüksmileysi:

:benfarklıyımsmileysi:

:alışverişyapansmileys:

Bunlar güzelmiş Smile
bayan bi moderatör olaydı ;

beyler konuyu boşaltın süpürüp çıkıcam asdasdfgdfg Big Grin
Beyler siz böyle yapıyorsunuz onun için gelmiyorlar bence Big Grin
Bi bayan mod olsaydı bu tip konular açılıp, dalga geçilmesinin önüne geçerdi bence. Bayan moderatörlere neden bu kadar şaşıyorsunuz ?
Yöneticiler bile var.
Modu oldugum bir sitede 4 5 tane mod bayan arkadasım var ve hiç bir fark yok aramızda bunlar sizin biraz hayal gücünüz olmus Smile
(05-23-2012 11:19 PM)Rumplestiltskin Yazılan: [ -> ]Bi bayan mod olsaydı bu tip konular açılıp, dalga geçilmesinin önüne geçerdi bence. Bayan moderatörlere neden bu kadar şaşıyorsunuz ?
Yöneticiler bile var.

dalga geçmek gibi bir amacımız yok burda anlatmak istedigimiz ve yansıttıgımız kadınlar böyle herşeye titiz yaklaşır ve fazla titizlik ilgi erkeği sıkar emin ol kadınların hakim oldugu yerlerde duran erkek sayısı azdır...
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler