Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: biraz gülün bakalım :)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(05-23-2012 06:19 PM)qwerty Yazılan: [ -> ]
(05-23-2012 06:18 PM)Turkbrave Yazılan: [ -> ]1.sini biliyodum 2.ciside gülümsemem için yeterliydi.Teşşekkürler

Önemli Değil Kardesim 1 tane daha var Paylasıyımmı?
Komutan Askerlere; Bakınız Herkez 1 Tane Düşman Vurup Cesedini Bana Getirirseniz 8 Dolar Alırsınız Askerler;Peki Komutanım Herkez Cephede 1 Düşman Vurur cesedini getirirler Komutan; Halla Halla Bizm Temel 1 haftadır ortalarda Yokk Acaba nerelerde.. Temel 1 Gün sonra El arabasının içinde ölü düşman cesedleriyle çıka gelirr. Komutana ;Komitanum İşte cesedler bana Paramı verun Komutan ; Temel Bak Evladum TÜRKİYE'nin Durumunu Biliyorsun Gel biz Bunu 8 Dolar yapmayalum Nedersun? Temel; Olmaz Komitanum Bn Zaten bu Cesedleri 8 Dolara Aldım Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

güldürmedi yav Tongue :Sss ama ty
Güzelmiş..victory.gif
(05-23-2012 08:24 PM)redrose59 Yazılan: [ -> ]
(05-23-2012 06:19 PM)qwerty Yazılan: [ -> ]
(05-23-2012 06:18 PM)Turkbrave Yazılan: [ -> ]1.sini biliyodum 2.ciside gülümsemem için yeterliydi.Teşşekkürler

Önemli Değil Kardesim 1 tane daha var Paylasıyımmı?
Komutan Askerlere; Bakınız Herkez 1 Tane Düşman Vurup Cesedini Bana Getirirseniz 8 Dolar Alırsınız Askerler;Peki Komutanım Herkez Cephede 1 Düşman Vurur cesedini getirirler Komutan; Halla Halla Bizm Temel 1 haftadır ortalarda Yokk Acaba nerelerde.. Temel 1 Gün sonra El arabasının içinde ölü düşman cesedleriyle çıka gelirr. Komutana ;Komitanum İşte cesedler bana Paramı verun Komutan ; Temel Bak Evladum TÜRKİYE'nin Durumunu Biliyorsun Gel biz Bunu 8 Dolar yapmayalum Nedersun? Temel; Olmaz Komitanum Bn Zaten bu Cesedleri 8 Dolara Aldım Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

güldürmedi yav Tongue :Sss ama ty

Sağlık Olsun beyfendi
Big Grin hizmet yerinde
İlk okudugumda gülmüştüm şimdi pek güldürmedi
(05-24-2012 10:37 AM)eray1 Yazılan: [ -> ]İlk okudugumda gülmüştüm şimdi pek güldürmedi

insan her gün aynı şeyi Big Grin yiyip içse bıkar normal d:
(05-24-2012 02:40 PM)redrose59 Yazılan: [ -> ]
(05-24-2012 10:37 AM)eray1 Yazılan: [ -> ]İlk okudugumda gülmüştüm şimdi pek güldürmedi

insan her gün aynı şeyi Big Grin yiyip içse bıkar normal d:

Evet evet Aynen..Sad
Tebessüm ettim, teşekkürler
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler