Geçenlerde konu açmıştım. Hdd+media player almak yerine mkv, mpeg4, avi vs. oynatan bir player almaya karar verdim.
-
Teknosada 300liradan 130 liraya inmiş. Ordayken pek bir özellik göremedim ama siteden bakıncada mkv ve oynattığını yazmamış. blu-ray olduğu için mi yazmamışlar yoksa desteklemiyor mu anlamadım. Iyi bilen arkadaşların görüşleri olumlu olursa almayı düşünüyorum. Teşekkürler
http://www.philips.com.tr/c/blu-ray-dvd/...ifications
Zaten 720p, 1080p dedikleri mkv uzantılı oluyor.
Ekleme: Diğer ürünlere baktım onlarda mkv yazıyor. Sanırım seninki desteklemiyor. Biraz daha araştırma yapmak lazım.

(05-23-2012 04:20 PM)BuRi Yazılan: [ -> ]Zaten 720p, 1080p dedikleri mkv uzantılı oluyor.
Ekleme: Diğer ürünlere baktım onlarda mkv yazıyor. Sanırım seninki desteklemiyor. Biraz daha araştırma yapmak lazım. 
Teknosanın hangi indirimi bana yaradıki. Gidip bi daha bakıcaz off.
(05-23-2012 04:48 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ] (05-23-2012 04:20 PM)BuRi Yazılan: [ -> ]Zaten 720p, 1080p dedikleri mkv uzantılı oluyor.
Teknosanın hangi indirimi bana yaradıki. Gidip bi daha bakıcaz off.
o fırsatı kaçırmak saate 200 km le duvara çarpmaktır

mkv oynatmıyor. Blu Ray CD takarsan gösteriyor ama .mkv desteği yok. O değilde Blu Ray CD almayacaksan BR oynatıcı almanın akıllıca bir tarafı yok. DVD Player'larda bile mkv formatı destekleniyor artık. Bizde Samsung DVD player var, takıyorum HDD'yi direk filmleri oynatıyor. Piyasada bir sürü Blu Ray oynatıcı alıpta Blu Ray CD'si olmayan adam var. Çoğunluğuda internetten indirdiği filmleri HDD ile BR oynatıcıya takıp izliyorlar. Halbuki gerek yok. Günümüz modern TV'leri ve DVD oynatıcılarıda aynı işlevi gerçekleştiriyorlar.
(05-23-2012 05:47 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]mkv oynatmıyor. Blu Ray CD takarsan gösteriyor ama .mkv desteği yok. O değilde Blu Ray CD almayacaksan BR oynatıcı almanın akıllıca bir tarafı yok. DVD Player'larda bile mkv formatı destekleniyor artık. Bizde Samsung DVD player var, takıyorum HDD'yi direk filmleri oynatıyor. Piyasada bir sürü Blu Ray oynatıcı alıpta Blu Ray CD'si olmayan adam var. Çoğunluğuda internetten indirdiği filmleri HDD ile BR oynatıcıya takıp izliyorlar. Halbuki gerek yok. Günümüz modern TV'leri ve DVD oynatıcılarıda aynı işlevi gerçekleştiriyorlar.
Elimde harici hdd olsa durmam bir medya player alırım. Ama hem medya player+ harici hdd almak biraz tuzlu oluyor. Bu yüzden bu işe kalkıştım. Sizin kullandığınız dvd player hangisi baktımda mkv destekleyen dvd player bulamadım.