Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Akıl Durdu, Söz Bitti
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
TERÖRİST ÖLDÜREN 17 ASKER TUTUKLANDI

Sonunda bu da oldu...
Van'da 3 yıl önce 2 pkklı ile pkklılara yardım ve yataklık eden bir kişinin öldürüldüğü operasyonla ilgili başlatılan soruşturmada bir emekli Albay, 1 Binbaşı, 1 üsteğmen, 1 astsubay ile 13 Uzman Çavuş tutuklandı.

Van'ın Çaldıran İlçesi'ne bağlı Buğullukaynak Köyü yakınlarında 3 yıl önce yapılan operasyonda 2 pkklı ile saklandıkları evde onlara yardım eden bir kişi öldürüldü.

Operasyona katılan bir askerin, pkklılar ile yardım ve yataklık eden kişinin infaz edildiğini ileri sürerek yaptığı ihbar üzerine soruşturma başlatıldı.

Soruşturma kapsamında Erciş'te Savcılıkça ifadeleri alındıktan sonra Sulh Ceza Mahkemesi'ne sevkedilen dönemin Van İl Jandarma Alay Komutanı emekli Albay Vecihi Halil İyigün ile muvazzaf askerler, dönemin Jandarma Özel Harekat Tabur Komutan Yardımcısı Binbaşı Hakan Başaklıgil, Üstteğmen Muhlis Çolak, Astsubay Başçavuş Kabil Tanyeli, Jandarma Özel Harekat timinde görevli uzman çavuşlar İsmail Taşdemir, Hasan Kaya, Ünal Demirbaş, Hasan Emir, Mustafa Küpeli, Abdülkadir Karaca, Abdülmütalip Ateş, Mustafa Perpil, Mehmet Kocaboğa, Hamza Çelik, Hüseyin Güzel, Mevlüt Mete ve Özgenç Soylu 'kasten adam öldürmek' suçundan tutuklandı.

ŞEHİT OLDU, TUTUKLANMAKTAN KURTULDU

Söz konusu operasyona katılan Uzman Çavuş Yusuf Tunagüzey'in Van'da 2010 yılında teröristlerin döşediği mayına basması sonucu şehit olduğu için tutuklanamadığı öğrenildi. Aynı timdeki üç uzman çavuşun ise çeşitli zamanlarda pkknın döşediği mayınlara basarak gazi oldukları bildirildi. Takma ayakla yaşamaya çalışan gazilerin tutuklanıp tutuklanmayacağı bilinmiyor.

ASKERHABER / HABER MERKEZİ
Yok artık ne oluyor ülkemize böle
Böyle hükümeti..
kasti adam öldürmek diyorlarda adam mı öldürmüş bizim askerlerimiz?
Kaynak sağlam mı? Emin misin? imkanı yok ya.Darbenin ne kadar kötü birşey olduğunu biliyoruz ama ihtiyaçta duyuyoruz.Hakim kesin pkklıdır.Olması gereken şuydu askerlerimizi şikayet eden askeri vatan hainliğinden müebbet veya idam.
işte bunlar beni yıkıyor arkadaşlar bariş olsun terörden tutuklananları salacağız ihtimali var diyorlar ama kendi vatan askerini bir hiç için tutukluyorlar sen pkk yi indir ev araba para ver sonra alsın o parayı silah alsın yine kendi b.kluguna dönsün sen önce pkkyı haberden kaldır adamın reklamını yapma güncel tutma sonra da kalk operasyonla bitir kendi gündeminde biteremedigimiz şeyi dağda nasıl biterebiliriz Allah aşkına işte saçmalık burda...
operasyon esnasında teslim olmuş pkklıyı infaz etme gibi bir yetkin yok , teslim ol çağrısı yapılır olmadı ateş açıldıysa sana , vurup etkisiz hale getirebilirsin .
apoya sayın demek meşrulaştı geçenlerde de yakın zamanda teröristlere af gelir sonra bunları öldüren askerlerizi içeri alırlar sonra apo çıkar çıkar alın size kürdistan amaçları ortada işte
(05-23-2012 07:07 PM)Raikko Yazılan: [ -> ]apoya sayın demek meşrulaştı geçenlerde de yakın zamanda teröristlere af gelir sonra bunları öldüren askerlerizi içeri alırlar sonra apo çıkar çıkar alın size kürdistan amaçları ortada işte

öyle kolay değil köpeğin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı ,
Duruma göre değişir teslim olmuşlarsa öldürmemeleri gerekir.Ama o durumda bende olsam öldürürdüm heralde.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler