Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: UEFA'da Fenerin kaderini belirleyecek Galatasaraylı!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Şike konusunda karar vermek için 24 Mayıs'ta toplanacak kurulda yer alan Rumen efsanenin Galatasaraylı olduğunu ve aleyhlerinde çalıştığını UEFA'ya ileten sarı-lacivertli yöneticiler, Popescu'nun bu davadan el çektirilmesini istedi.
Birkaç hafta önce seçildi
TÜRKİYE'DEKİ şike soruşturması için 31 Mayıs'ta kesin kararını açıklaması beklenen UEFA'nın 24 Mayıs'ta gerçekleştireceği Disiplin Kurulu toplantısında eski Galatasaraylı Georghe Popescu da oy kullanacak. UEFA'dan sadece şike soruşturmasında adı geçen takımlara ceza gelmesi, diğerlerine ceza gelmemesi için büyük bir kulis çalışması içerisine giren ve TFF'ye aldığı kararlar nedeniyle tam anlamıyla savaş açan Galatasaray Yönetimi, Popescu'nun birkaç hafta önce yeni üye olarak UEFA Disiplin Kurulu'na seçilmesiyle rahatladı.
Detayları öğrenip rapor etti
POPESCU, Galatasaray'ın ceza almama umudunu arttırırken, "Cim Bom da Avrupa'ya katılmasın" düşüncesine sahip olan Fenerli yöneticileri ise tedirgin etti. UEFA'da çok sevilen ve güven duyulan Popescu'nun Galatasaray ile görüştüğü ancak dava süreci ile ilgili net bilgiler vermediği öğrenildi. Popescu'nun Türkiye'deki çevresi sayesinde şike sürecini bütün gerçekliği ile öğrenip kurul üyelerine rapor ettiği ifade edildi. Fenerli yöneticiler ise Popescu'nun durumunu UEFA'ya bildirip, kendisinin davadan el çektirilmesini istedi.
Star
Kaynak:http://www.xn--sportrkiye-eeb.com/haber-13433-UEFAda-Fenerin-kaderini-belirleyecek-Galatasarayli.html
Star tvnin Haberi Galiba Smile
Herkesi tüpçü sandılar, şike yoksa niye dert ediyorlar victory.gif
Hayır Şike Var Şike Var ama Sahaya Yansımamıs Demirören Öle Diyor Akıl işte ya Smile
8jk'lıları anlıyorum ama 6s'a ne oluyor onu anlamıyorum.
Şike konusunda konuşması gereken son takım 6s...
6s Smile dogru la siz bizi 6-0 Yenmiştiniz Big GrinBig GrinBig Grin
(05-22-2012 08:47 AM)BuRi Yazılan: [ -> ]8jk'lıları anlıyorum ama 6s'a ne oluyor onu anlamıyorum.
Şike konusunda konuşması gereken son takım 6s...

8jk 6s de ne oluyor takımların isimleri yok mu da böyle yazıyorsun.Birazdan tartışma çıkacak büyük ihtimalle senin yüzünden
Ya bırak sunu Barıs Ya Takılsın kendi kendine He he De geç Ugrasamam Boyle Adamlarla Laf yarıstırmaya Herdefasında Aynı şey 6s - 8jk Buri Yasın kac Bu ara
hakem ve gözlemci raporları temiz (lyonda olduğu gibi) bize ceza verirlerse lyonada vermeleri gerekirdi
Şike varmı Var yok Sahaya Yansımamıs Geçin Bu işleri Şike yoksa
-----NEDEN KİŞİLERE CEZA VERİLDİ-----
tahkimden geçtimi o cezalar? uygulanması için tahkimden geçmesi lazım Smile
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler