Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Justice vs Overclocks (Ceday)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
4 üde overclock. Yazıklar olsun bu oyunun suyunu çıkaranların. Hakaret ettim hala arkasındayım. kendi mapleri Mariendi bizimki Karaqum fakat kendi maplerınde 2-0 yendık dahada oynamadık. iki oyunda da ilk el erken doğdu 4'üde.. oynanacak gibi değiller zaten.. fakat Justice farkı.. buyrun ss ler

[Resim: eIxtS.jpg]
[Resim: Q62hL.jpg]

Edit: Söylemeden edemedim. Jedi'ler overclock mu?
- Oyuna girdiğimde çoğunlukla jedi üyelerinden bir tanesiyle aynı odaya düşerim, şaşırdım doğrusu.
Yazan: sağ altta gözüküyor Big Grin
Ustajedi' nin speed hack videosu çıktı dün Smile Görürsünüz ovc mi yoksa speed hack mi açtıklarını. OVC = HACKER
Zamanında bende bulundum justice de soner hatırlarsan sende ovc açıyordun.
(05-22-2012 07:00 PM)Sentinus Yazılan: [ -> ]Zamanında bende bulundum justice de soner hatırlarsan sende ovc açıyordun.

2 3 sene öncesi?
kullanan cok var ki overlock işlemcisi iyi olan ovc yaptırıyor zaten o yüzden işl korea da bir çözümü olur diyorum
Tebrikler
tebrik etmegi unutmuşuz yahu D: tebrikler Tongue
çok komik geldi bu tür illegal yolları kullananları eleştirmen soner. dün gibi hatırlıyorum çünkü deli gibi küfür etmiştim. marien derbaran takımında 0-4 giderken oyunu 33-4 bitirdin. yaşın kaç bilmiyorum ama, alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste lafını duymuşsundur. ben ve benim gibi hakkını yediğin bir çok kişinin ahı, olmalı bu.
Referans Adresler