BF3 oynamak için yeni bir ekran kartı almak istiyorum.Düşük-Orta ayarda beni idare etse yeter.Kasma yapmasın.2 tercih yaptım ama aralarında gidip geliyorum.
1.Tercihim Radeon 4850.Powercolor'un kinden.
2.Tercihim ise MSI 6850Cyclone Edition.
Bu tercihlerden büyük ihtimal hepiniz MSI'ı almamı önereceksiniz.Bende öyle isterdim fakat MSI için 1 ay kadar daha beklemem gerekebilir.Sizce 4850'yimi alayım yoksa bekleyip 6850'yimi alayım ?
Konuyu bulmuşken sorayım GeForce gts 250 kaldırır mı

Alıntı:Düşük-Orta ayarda beni idare etse yeter.
Sistemin düşük olduğuna inanmışsın sanırım. 4850 alırsan en ufak takılmada moralin bozulur. O yüzden beklemeni tercih ederim. Hem beklerken bütçenin artma ihtimali var ve bu ihtimal doğrultusunda tercihini değiştirme özgürlüğüne sahipsin.
Edit: Hadi yine iyisiniz
http://cyri.systemrequirementslab.com/AM...intro.aspx
Bu siteye girip, oynamak istediğiniz oyunu seçin ve "Run" yapın. Sizin mevcut olan sisteminize karşı oyunun ne kadar iyi oynanabilirliğini göstecektir.
@xCamp3rush resmi büyüttüm ama yine yazılar okunmuyor.
(05-21-2012 09:10 PM)UnD34D Yazılan: [ -> ]@xCamp3rush resmi büyüttüm ama yine yazılar okunmuyor.
İmageshack'ın azizliğine uğradım tekrar upload edeyim dur
____
Şimdi nasıllar

Ben bir şey anlamadım.
4850 dediğin kart yılların kartıdır. Fiyatı da 200 TL.
6850 Cyclone Edition dediğin kart yeni nesildir. Fiyatı da 400-450 TL.
Yani iki kart arasında uçurum var.
İkisinden birisini alacaksan 6850 Cyclone Edition'i almalısın.
Ben 5770 ile orta - yüksek ayarlarda rahat bir şekilde oynanabiliyorum.
(05-21-2012 09:45 PM)BuRi Yazılan: [ -> ]Ben bir şey anlamadım. 
4850 dediğin kart yılların kartıdır. Fiyatı da 200 TL.
6850 Cyclone Edition dediğin kart yeni nesildir. Fiyatı da 400-450 TL.
Yani iki kart arasında uçurum var.
İkisinden birisini alacaksan 6850 Cyclone Edition'i almalısın.
Ben 5770 ile orta - yüksek ayarlarda rahat bir şekilde oynanabiliyorum.
yani benim burda demek istediğim şuan hemen 4850 vatandan sipariş edebilirim fakat bunu yapmak yerine bekleyip 6850 alabilirim.6850 bana daha mantıklı geliyor fakat power yeticekmi onuda alınca görücez

Beklemen çok daha iyi olacaktır.
Ben yanlış hatırlamıyorsam ikinci elden(DH) 180'e almıştım 5770'i. DH'de temiz ikinci el kartlar oluyor. Beklemek istemiyorsan oradan da 6850'e bakabilirsin...