Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: microfon sorunum
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Kasadan ses geliyor belki vrüsdendir dedim format attım.Windos 7 ultimate
sonra hersey güzel ses hoparlör felan var ama mic yüklü değil her türlü prog. yükledim realtek sigma vs. ÇILDIRICAMMMMMMMMMMMM
Bİ el atın bea
ANAKART MODELİ:D945PLNM İNTEL
Mikrofonu kullandigin program ile.ilgili bir sorun yasiyor olabilirsin.

Egerprogrami biliyorsam, ozelden tw verirsen yapmayi deneyebilirim ?
windows 7 ise ses ile ilgili driverleri kendisi kuruyor zaten.. Cd de sorun olabilir.
(05-21-2012 05:24 PM)warrocktr1 Yazılan: [ -> ]windows 7 ise ses ile ilgili driverleri kendisi kuruyor zaten.. Cd de sorun olabilir.

bize laf bırakmamış Big Grin
Ses tamamda denetim masasından ses sonra kayıt bolumune girince yüklü kayıt cihazı yok diyor yani mikrofonu hangi programla kullanıcağım bir bilgim yok
admin tw veriyim yap artık CILDIRICAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM​MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Tamam özel mesaj olarak gönder, yapayım...
Ses kartı driverını nasıl yükleyebilirim yani neye göre bunu acıklarsan twye gerek kalmaya bilir.ayrıca hicbir forumda bu kadar ilgilenmezler teşekkürler şimdiden
Bilader bende öle bi sorun varki skype den arkadaşlarla konuşamıyorum ama açtgım müzigin sesini duya biliyorlar Bende Bunun sorunu arıyorum ama daha bulamadım bana da bi yardımcı olursanız sevinir Win 7
Referans Adresler