Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: [Darkorbit] Daha İyisini Yapana Kadar...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Bu Sistemle Daha İyisini Yapabilen Varsa Buyursun Smile Daniel ' ıma Laf Yok Smile

Burak Kandöker

Yıllar önce deli gibi oynardım,ilk renkli Goliath'lardan biri bende vardı.Oyundaki herkes peşimden gelirdi Smile Hatırladım şimdi yine dönesim geldi.Çok değiştimi oyun 1 - 1,5 yıl öncesine göre?
O değilde bu oyunda char satınca çok iyi para kazanıyosun tarama günleri hariç charı bırak bota 1 ay sonra 100 liradan satarsın
Bu oyunu hiç oynamadım nasıl bişi. Sadece gemi alıp savaşıyo musun?
(05-19-2012 08:53 PM)Burak Kandöker Yazılan: [ -> ]Yıllar önce deli gibi oynardım,ilk renkli Goliath'lardan biri bende vardı.Oyundaki herkes peşimden gelirdi Smile Hatırladım şimdi yine dönesim geldi.Çok değiştimi oyun 1 - 1,5 yıl öncesine göre?

Kardeşim Buyur Dön Türkiye1 Serverında VRU(Venüs) Olarak Başla Yardımcı Olurum Sana Smile Ö.m 'den Ulaşabilirsin Smile
(05-19-2012 10:08 PM)Boğaçhan F. Yazılan: [ -> ]
(05-19-2012 08:53 PM)Burak Kandöker Yazılan: [ -> ]Yıllar önce deli gibi oynardım,ilk renkli Goliath'lardan biri bende vardı.Oyundaki herkes peşimden gelirdi Smile Hatırladım şimdi yine dönesim geldi.Çok değiştimi oyun 1 - 1,5 yıl öncesine göre?

Kardeşim Buyur Dön Türkiye1 Serverında VRU(Venüs) Olarak Başla Yardımcı Olurum Sana Smile Ö.m 'den Ulaşabilirsin Smile

başla diyosunda sıfırdan çar yapmak kolay değil oyunun şu halinde Big Grin

argesi irisleri lf3 ler kalkanlar kapılar geliştirmeler sonra lf4 ler vs vs Big Grin
(05-19-2012 10:17 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]
(05-19-2012 10:08 PM)Boğaçhan F. Yazılan: [ -> ]

başla diyosunda sıfırdan çar yapmak kolay değil oyunun şu halinde Big Grin

argesi irisleri lf3 ler kalkanlar kapılar geliştirmeler sonra lf4 ler vs vs Big Grin

Orasıda Doğru Ama Karamsar Bakmamak Gerek Smile
bir girim bakım dedim yarım saatte baglanamadı nasıl bir oyundur bu böyle
Referans Adresler