Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Biraz gülün bari :)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
bir gün temel dursun’a misafirliğe gitmiş. gece olmuş yatma zamanı dursun temeli uyarmış:

-haçan tuvalete gideceksen şimdi gidesun. tuvalete gideriken bizim odadan oradan geçiliy, fadime ile beni rahatsız edersun.

temel’in tuvalete ihtiyacı yokmuş gitmemiş. ama gece temelin bağırsakları bozuluvermiş. dursunun dedikleri de aklına gelmiş ama sonra bakmış balkondan bir adet saksı var. gitmiş onu almış. içini boşaltmış, içine bir güzel **çmış, sonra içindekileri yerine yerleştirmiş. sabah olmuş temel dursunlarla vedalaşmış.

3 ay sonra dursundan temele mektup gelmiş:

-ula nereye ettun çabuk de. 3 ev değiştirdik halen koku gitmeyi da…

Smile)9

Padisah ve veziri

Dördüncü Murat zamanında derki: karada içki içmek yasaktır ve sandalcının biri devamlı içki içmeye devam eder. Murat bunu duyar ve vezirini de alarak normal bir vatandaş gibi kayığa biner adam hareket edince, içki içmeye başlar murat sorar içki içmek yasak değil mi? diye o da cevap verir karada yasak denizde değil ki der Murat’a da içki ikram eder. Murat içer ve biraz sonra ben dördüncü Murat bu da vezirim der. Adam da cevaplar hadi lan bir duble verdim biriniz vezir biriniz padişah oldunuz şişeyi versem biriniz Allah biriniz peygamber olursunuz der.

------------------------------------------------------------------
Çok güzeldi Smile
(05-19-2012 06:02 PM)Turkbrave Yazılan: [ -> ]Çok güzeldi Smile

2 ci side Big Grin güzel oda tafsiyem yeni ekledim oku derim Tongue
asdasdasd sandelyeden düştüm sadaskdlşaskd Big Grin
Temel fadimeye aksam bize gel kimse yok demis//

Fadime eve gelmis kimse kapiyi acmamis Big GrinBig Grin superim
(05-19-2012 06:05 PM)warrocktr1 Yazılan: [ -> ]Temel fadimeye aksam bize gel kimse yok demis//

Fadime eve gelmis kimse kapiyi acmamis Big GrinBig Grin superim

büyük yeteneksin Big Grin
Güzeldi Smile
(05-19-2012 06:08 PM)Ufukkk Yazılan: [ -> ]Güzeldi Smile

Birazda olsa bir tebessüm geldiyse Smile ne mutlu bana
(05-19-2012 06:05 PM)ramboos Yazılan: [ -> ]asdasdasd sandelyeden düştüm sadaskdlşaskd Big Grin

Tamam post kasıcanda bari düzgün biseyler yaz Smile
(05-19-2012 06:11 PM)redrose59 Yazılan: [ -> ]
(05-19-2012 06:08 PM)Ufukkk Yazılan: [ -> ]Güzeldi Smile

Birazda olsa bir tebessüm geldiyse Smile ne mutlu bana

Geldi Geldi Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler