Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Zeka Sorusu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
arkadaşlar bi arkadaşım bir şey sordu daha çok fazla düşünme fırsatım olmadı ama bende size sorayım
şimdi ben a kişisinden 25 tl aldım b kişisindende 25 tl aldım 50 tl em oldu bunun 45 tl sini harcadım kalan 5 tl yide 2 şer lira olarak a ve b kişisine verdim 23 er lira borcum kaldı.Başlangıçta 50 lira almıştım 23 er lira borcum kaldı toplam 46 tl borcum var 5 tl den 1 tl artmıştı bu 1 tl nasıl artıyor Smile karışık oldu biraz umarım anlamışsınızdır
bune Be Karma Karısık
sanırım ilk basta 50 tl almıstınya 45 tl harcadıktan sonra 5 tl arttı 2 tl a ya ,2 tl b ye verdin 5 tleden 1 tl kaldı ?
tamam tamam benimde tekrar okuyunca aklım karıştı Wink
kafayı yicem bulamadım bir Big Grin
bu çok akıl karıştırıcı bence sen bunu daha düzgün bir şekilde yazsan daha iyi cevaplar alabilirsin Smile
2 kişiden borç alıyorum 25 er tl bunun 45 tl sini harcıyorum 5 liram kalıyor bu 5 lirayıda borcumun bir kısmını vermek için 2 şer lira olarak adamlara veriyorum,adamlara 23 er lira borcum kalıyor yani toplam 46 tl borcum oluyor ama 5 liram kalmıştı 46+5:51 oluyor yani o +1 nerden oluşuyor
25 geldi
25 geldi

50 oldu
45 gitti

5 kaldı

2 gitti
2 gitti

1 kaldı
Evet Burhanın Dedği 5 tl yi 2şer şer veriyosn 1 kalıyor Wink
ilk ben demiştim eheheh victory.gif
arkadas o 1tlnin nasıl arttıgını soruyor siz 1 tl kalıyor diyorsunuz iyi okuyun bence
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler