Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Anlaşılmamış sorular
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar gamersfirst sitesinde kısa süreliğine devir yapılacaktır yazıyor ve hesabınızla oynamanız için onay istiyor.Onay verirsek herhangi bir teklike durumu olurmu hesap için geri?
ve onay verirken evet dream exeye aktarılsın hayır gamersfirstte gizli kalsın yazıyor burda bi şüpeye düştüm hesabımla bidaha oynayamıcaksam neden gizli kalsınki geri gamersfirste geri geçebilir açısındanmı
hiçbir tehlikesi yok onayla onu yoksa birdaha oynayamassın 29 mayıstan sonra
Onay verdim onay verilmiştir diyor
(05-19-2012 11:45 AM)manisalı45 Yazılan: [ -> ]hiçbir tehlikesi yok onayla onu yoksa birdaha oynayamassın 29 mayıstan sonra

29 Mayıstan sonrada onay verilecek. Sadece oyuna bağlanamayacaklar onay vermeyenler.
olmaz hic bir sey..
warrocktotos.gif
(05-19-2012 11:37 AM)kelleci123 Yazılan: [ -> ]Arkadaşlar gamersfirst sitesinde kısa süreliğine devir yapılacaktır yazıyor ve hesabınızla oynamanız için onay istiyor.Onay verirsek herhangi bir teklike durumu olurmu hesap için geri?
ve onay verirken evet dream exeye aktarılsın hayır gamersfirstte gizli kalsın yazıyor burda bi şüpeye düştüm hesabımla bidaha oynayamıcaksam neden gizli kalsınki geri gamersfirste geri geçebilir açısındanmı

onay vermezsen zaten hesap olmıyacak orda
(05-19-2012 11:50 AM)kelleci123 Yazılan: [ -> ]Onay verdim onay verilmiştir diyor
Referans Adresler