Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Antivirüs
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
1-Beyler avastın internet security kullanıyordum illegal lisans vardı o lisanslar yakanlandıgı ıcın artık güncellemıyor avast bu yuzden deneme surumunu ındırım 30 gun boyu o bitince nası tekrar 30 gun deneme surumunu kullanırım?
2-Avg 2012 internet security 2018 kadar lisansım var ama pc kasıyor diye duyumlar aldım pc yuklesemmı kullananlar söylerse
Eset nod 32 kullan kastırmaz..

Deneme sürümünü kullanmak için program ekle kaldırdan silip tekrar download yapıp kurabilirsin..

Avg yi boşver dediğim gibi oyuncu için eset iyidir.
1-Deneme süresinin bitmemesi için DeepFreeze kullanmalısın. DeepFreeze, bilgisayarını tek bir günde korur ve o açık olduğu sürece bilgisayarına yüklediğin, indirdiğin vb. sonradan yaptığın işlemler bilgisayarını bir kere daha açtığında silinir. Yani DeepFreeze'yi açtığın zaman, neler varsa bilgisayarında hep onlar kalır.
DeepFreeze programı ile ilgili daha fazla bilgi almak istersen Google arama motoruna yazmanı öneririm.
2-Lisansa para vermediysen onu çöpe at. Microsoft'un kendi ürettiği Microsoft Essential Security programı var. Çalıştığını anlamıyorsun. Kendi kendisine hallediyor o herşeyi ve oyunlarda da kasma yaratmıyor. Kastığını anlarsan kapatabilirsin programı.
bende avast 330 gün var ama yakalandıgı ıcın güncelleme yapmıyor koruma yapıyorda bi sorun çıkarırmı eğer cıkarırsa yada cıkarmasada mesela 30 gün deneme sürem bitti komple silsem yuklesem tekrar 30 gün deneme sürümü mü gelcek
Hayır, gelmez.
Benim Windows 7 de illegal o yüzden bi sorun cıkmaz dımı essansiyel yüklediğimde
Baştan ofsaytsın sen Big Grin
W7 illegalse Windows'unuda güncelleyemezsin, Microsoft'un programlarını da kullanamazsın.
Hayır kb971033 diye dosyayı yüklemediğin sürece birşey olmuyor gizliye alıp güncelleştiriyorum hiç sorun çıkmıyor
Windows 7 kullanmadığım için güncellenen dosyaların neler olduğunu bilemem. XP ile gel bana Big Grin
Microsoft'un ne yapacağı belli olmaz. Sadece onu yüklemezsem sorun çıkmaz diye düşünme; her an o dosyadaki güvenliği başka bir dosyaya aktararak seni yakalayabilirler. Zaten sen ne kadar illegal kullanımını saklasanda, Microsoft firması senin illegal kullandığını biliyor. Ethernet kablosunu taktığın an bilgi gidiyor oraya.
Alicen FBI ajanı felansan söle baştan uğraştırma teslim olalım yolda beleş orjinal cd dağıtmıyorlar bizim burda
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler