yaptıkların tamamı egodur tamam ben lafımı koyim bana birdaha cevap veremesin konuyu kilitlim yaşına verip geciriyorum hadi iyi geceler kilitliyebilirsin konuyu
Biliyomusun... Bu forumda 2 yıldan fazladır moderatörlük yapıyorum... Şu ana kadar banladığım adam sayısı en faz 4 tür... Bunlardan biriside M.K...Egomu tatmin etmek için insan banlayacak olsaydım şimdiye kadar 50-60 kişi banlamıştım emin ol... Beni bu forumda herkes tanır sanıyodum... Sanırım sen tanımıyosun... Bu kadar olay olurken neden M.K yı banladım sence ? Foruma saat başı girip konulara bakar görevimi yaparım... Bi adam dalgası için benim vaktimi çalarsa kusura bakma ama banıda gömerim uyarıyıda...
SinanYksl 2010 dan beri(forumda olduğumdan beri) moderatör WarrockTR de

Moderatörlerde arada haksız olabilirler ama üyelerde konu açarken bir kez daha düşünsünler daha mantıklı olmaz mı? Saçmalayarak konu açılmaz. Forumun belli bir düzeni var. İnci caps değil burası azıcık mantıklı düşünün
Sözlük siteleriyle burayı karıştıran kişiler var ama, Allah sonumuzu hayır etsin.
Şu bir gerçektir ki forumdaki çoğu moderetörü sevmem.Çünkü çoğu havalı ,egolarının peşinde vs vs...Ama sinan la bizzat tanışıp muhabbet etme imkanım da olduğu için söylüyorum... iyi adamdır yav

Bu forumun warrock destek forumu olduğunu unutmayalım bız sızın sorunlarınız için uğraşıyorsak sizde bizim emeğimize saygı gösterin ...